Eierkokers (28)

Eierkoker kopen bij Blokker

Een eierkoker is een handig apparaat waarmee je de eieren tot jouw perfecte hardheid kookt. Afhankelijk van het aantal eieren voeg je de juiste hoeveelheid water toe aan het apparaat en je zet deze aan. Eierkokers maken het koken van eieren erg makkelijk. Kook jouw ei in een mum van tijd! Bekijk het hele assortiment eierkokers online in de webshop van Blokker en bestel jouw exemplaar direct online. Wil je het product liever eerst in het echt zien? Neem dan een kijkje in een van onze filialen bij jou in de buurt.

Tomado eierkoker of Severin eierkoker?

In het assortiment vind je eierkokers van verschillende merken. De Tomado eierkoker heeft plek voor maximaal zeven eieren. Kook bijvoorbeeld alle eieren in een keer voor het hele gezin tijdens die gezellige zondagsbrunch. Naast Tomado vind je ook Severin eierkokers in het assortiment van Blokker. Van dit merk kies je voor een eierkoker waarin je maximaal drie eieren kookt of een eierkoker waarin je maximaal zes eieren kookt. Beide merken eierkokers zijn van goede kwaliteit waardoor je lang plezier hebt van deze producten.

Elektrische eierkoker

Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken over de juiste hardheid van jouw gekookte ei. Fan van zachtgekookte eieren? Hoe minder water, hoe zachter het ei. Voor hardgekookte eieren voeg je juist meer water toe. Met de elektrische eierkokers is jouw eitje altijd goed. Aan de bovenkant van de eierkoker zit altijd een gat om het stoom vrij te kunnen laten. Pas hier wel mee op, want deze stoom is erg heet! Al een keuze gemaakt welke eierkoker jij wilt toevoegen aan jouw keuken? Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop en bestel direct jouw eierkoker online!