Eierkoker

Houd jij er ook van om in het weekend uitgebreid te ontbijten? Vers sap, croissantjes erbij en uiteraard heerlijke gekookte eitjes! Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een eierkoker! Of je nu een eierkoker voor 2 eieren zoekt of een professionele eierkoker voor meerdere eieren zoekt, bij Blokker zit je goed!

Eierkoker kopen bij Blokker

Een eierkoker is een handig apparaat waarmee je de eieren tot jouw perfecte hardheid kookt. Afhankelijk van het aantal eieren voeg je de juiste hoeveelheid water toe aan het apparaat en je zet deze aan. Eierkokers maken het koken van eieren erg makkelijk. Kook jouw ei in een mum van tijd! Kies jij voor een eierkoker voor 3 eieren of een grote eierkoker voor 10 eieren?

Elektrische eierkoker

Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken over de juiste hardheid van jouw gekookte ei. Fan van zachtgekookte eieren? Hoe minder water, hoe zachter het ei. Voor hardgekookte eieren voeg je juist meer water toe. Met de elektrische eierkokers is jouw eitje altijd goed. Aan de bovenkant van de eierkoker zit altijd een gat om het stoom vrij te kunnen laten. Pas hier wel mee op, want deze stoom is erg heet! Durf jij wel eens te vergeten dat je eitjes aan het koken bent? Kies dan voor een eierkoker die automatisch afslaat, zoals deze Eierkoker EK 3074.

Beste eierkoker

In het assortiment vind je eierkokers van verschillende merken. Zo kun je kiezen voor een eierkoker van het merk Severin, zoals deze handige Severin eierkoker EK3056. Naar deze eierkoker met instelbare hardheid hoef je niet om te kijken! Je voegt water toe, kiest de hardheid en kunt dan iets anders gaan doen. Hoor je het signaal? Dan zijn je eitjes klaar! De eierkoker reinigen is ook makkelijk door de verhittingsplaat met anti-aanbaklaag. We verkopen natuurlijk ook andere merken. Eerder op zoek naar een Tristareierkoker of een Krups eierkoker? Je vindt de eierkoker die je zoekt bij Blokker!

Service van Blokker

Heb je een handige eierkoker gevonden? Bij Blokker profiteer je van gratis verzending als je voor meer dan €30,- bestelt. Als je voor 22.00 uur bestelt, dan heb je in veel gevallen jouw eierkoker de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over ons assortiment of over onze service? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.