Rijstkokers (21)

Rijstkoker kopen bij Blokker

Een rijstkoker is een keukenapparaat, gebruikt voor het koken van onder andere rijst. De rijstkoker bestaat uit twee hoofdonderdelen: een verwijderbare bak, waar de rijst en het water in worden gezet, en een verwarmingselementen met een thermostaat daaronder. Naast rijst kun je in de rijstkoker nog veel andere maaltijden klaarmaken, zoals bijvoorbeeld pasta, noedels, stoommaaltijden of soep. Een rijstkoker is dus multi-inzetbaar!

Verschillende soorten rijststomers

In het assortiment van Blokker zijn verschillende soorten rijststomers te vinden. Kwaliteitsmerken zoals Tomado, Tristar, Sistema en Russel Hobbs zijn scherp geprijsd en betaalbaar. Daarnaast zijn de rijststomers in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd een bij de uitstraling van jouw keuken past. Wat voor rijststomer je ook zoekt, bij Blokker vind je altijd een rijststomer zijn die voldoet aan al jouw wensen.

Stoomkokers van Blokker

Het kan soms best lastig zijn om verse groenten lekker knapperig te laten houden. De stoomkoker biedt hiervoor de perfecte oplossing. Doordat het eten met stoom bereid wordt, behoudt het ook nog eens zijn voedingswaarde en vitamines waardoor je makkelijk en snel een gezonde maaltijd op tafel zet. Bestel nu de stoomkoker die het beste bij jou past op de webshop van Blokker of neem een kijkje in een van onze filialen bij jou in de buurt!