Stoomkokers kopen bij Blokker

Blokker biedt een ruim assortiment stoomkokers van verschillende merken. Met stoomkokers bereid je jouw voedsel op een gezonde manier, omdat er geen olie of vet aan te pas komt. De stoomkokers verkrijgbaar in de webshop van Blokker zijn ideaal als je een lange werkdag hebt gehad en je met weinig moeite toch een gezonde maaltijd wilt bereiden. De meeste varianten beschikken over 3 stoomschalen, zodat je verschillende soorten voedsel apart van elkaar kunt bereiden. Dit heeft onder andere het voordeel dat smaken zich tijdens het stomen niet mengen.

Stomers

Bij Blokker koop je diverse stomers die het koken net even iets gemakkelijker maken. Het gebruiken van stomers zorgt er niet alleen voor dat de kooktijd korter is, de vitamines en mineralen blijven ook beter behouden. Vele stomers beschikken over verschillende standen en hebben een handige timer. Zo kun jij tijd met je gezin doorbrengen, terwijl het avondeten klaar wordt gemaakt.

Stoomovens

Een variant van de stoomkokers zijn de stoomovens. Stoomovens werken volgens dezelfde principes als de stoomkokers. Ze zijn echter groter en hebben meer uitgebreide opties vergeleken met stoomkokers. Bij Blokker koop je stoomovens met verschillende standen, zo bepaal jij zelf hoe jij jouw stoomoven wilt gebruiken! Verder kan de stoomoven worden uitgebreid met accessoires, een echt multifunctioneel apparaat. Heb jij liever de wat grotere stoomoven, of past een stoomkoker meer bij jou? Bestel deze direct online in de webshop van Blokker of neem een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt!