Staande ventilator

Is er iets heerlijker dan een zalig briesje op een warme dag? Wees voorbereid op de zomer en koop nu al een staande ventilator! Een staande ventilator is een ventilator op voet, die in hoogte verstelbaar is en in alle richtingen kan blazen. Staande ventilatoren zijn meestal in hoogte verstelbare, grote ventilatoren met een heel krachtige motor. Wil je een ventilator kopen? Bekijk dan de staande ventilatoren van Blokker!

Staande ventilator kopen bij Blokker

Wil je een ventilator staand kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij Blokker! We hebben een groot aanbod staande ventilatoren. Kies je voor een staande ventilator met afstandsbediening of een krachtige ventilator met een aantal snelheden? Ben je op zoek naar de best beoordeelde grote staande ventilator? Zoek je een metalen ventilator met veel sterkte? Neem dan een kijkje in ons assortiment!

We verkopen heel wat merken. Zo hebben we Tristar ventilatoren, maar ook staande ventilatoren van onder meer Aigostar en Solis.

Soorten staande ventilatoren

Welk type ventilator zoek je? Je kunt kiezen voor een grote statief ventilator, maar ook voor een kleinere tafelventilator. In het aanbod van Blokker vind je ook USB ventilatoren die jouw telefoon koel houden.

Toch op zoek naar een andere ventilator? Geen nood: in het assortiment van Blokker kun je ook de perfecte plafondventilator, tafelventilator, vloerventilator of torenventilator vinden! <

Service van Blokker

Heb je de perfecte staande ventilator gevonden? Bij Blokker.nl profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Vóór 22.00 uur besteld, is bij heel wat producten ook morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.