Krulborstels (35)

Krulborstel kopen bij Blokker

Wil je tijdens het föhnen je haar tegelijkertijd makkelijk in model brengen? Dan is de krulborstel de perfecte oplossing voor jouw! Met de krulborstel droog je jouw natte haren en tegelijkertijd maak jij mooie krullen of slag in je haar. Op zoek naar een krulborstel met een roterend kopstuk? Geen probleem! In het assortiment van Blokker vind je verschillende krulborstels, met of zonder roterend kopstuk. Bekijk snel het aanbod in de webshop van Blokker en bestel jouw krulborstel direct online.

BaByliss krulborstel en föhnborstel

Opzoek naar een föhnborstel van het merk BaByliss? Dan ben je bij Blokker aan het goede adres! Kies voor de Babyliss krulborstel Pro waarmee je prachtige glans aan je haar meegeeft of BaByliss Twist Secret waarmee je binnen enkele seconden krullen creëert. Naast de BaByliss producten vind je in het assortiment van Blokker ook föhnborstels van Carmen, Remington en Braun. Alle merken bieden krulborstels aan van goede kwaliteit, waardoor je lange tijd plezier hebt dan deze producten.

De perfecte krullen met de krulföhn

De krulföhn is er voor ieder haartype. Heb je al krullen en wil je deze graag wat mee stijlen en in model brengen of heb je stijl haar en wil je juist krullen creëren? Wat voor soort haar je ook hebt, de krulföhn zorgt ervoor dat jouw haar altijd goed zit. Bekijk het hele assortiment in de webshop van Blokker en bestel jouw krulföhn direct online. Wil je de producten liever eerst in het echt zien? Neem dan een kijkje in een van onze filialen bij jou in de buurt!