Krultangen (69)

Krultang voor een nieuwe look

Ben je toe aan een nieuwe look? Met de krultang kun je jezelf een unieke make-over geven! Als je je steile haar even helemaal zat bent, kun met de krultang grote of fijne krullen in je haren brengen voor een nieuwe look. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op een feest indruk wilt maken! Je uiterlijk verdient vaak wat extra aandacht wanneer je je klaarmaakt voor bijvoorbeeld een kerstfeest of een verjaardag. Pak bij dit soort speciale dagen de krultang uit de kast en wandel het feest binnen als een nieuw persoon!

Dunne krultang of dikke krultang

Wat voor type krullen wil jij? Daar kun je namelijk nog erg mee variëren. Zo kun je kiezen voor een volle look met veel kleine krulletjes die dicht op elkaar zitten, maar ook voor grove krullen die je kapsel wat wilder maakt. Kies daarom tussen een dunne krultang of een dikke krultang. De dunne krultang is ideaal wanneer je krullen met veel volume wilt creëren. De dikke krultang zorgt juist voor de grove krul die meer naar beneden valt. Daarnaast zijn er ook krultangen die beide looks kunnen vormen.

Krultang kopen

Wil je een goede krultang kopen die jouw uiterlijk binnen enkele minuten kan veranderen? Bekijk dan het assortiment bij Blokker met merken als BaByliss en Remington. De krultangen van Blokker zijn volledig beveiligd met een automatische veiligheidsuitschakeling en een keramische coating die de warmte goed verspreid. Op deze manier kan je haar niet snel verbranden. Koop een krultang en je creëert met gemak een volledig nieuwe look!