Epileerapparaat kopen bij Blokker

Een goed epileerapparaat is onmisbaar voor vrouwen die gemakkelijk haar van hun lichaam willen verwijderen. Een epileerapparaat wordt met behulp van een accu of batterijen aangedreven, waarmee haartjes van de huid worden verwijderd op een wijze waardoor ze minder snel teruggroeien. Je trekt de haren namelijk met haarzakje en al van je lichaam af. Hierdoor groeien je haren minder snel terug en geniet je langer van een haarloos lichaam. Ben jij op zoek naar een nieuw epileerapparaat? Bij Blokker ben je dan aan het juiste adres!

Epilator van Braun, Philips of andere merken

In het assortiment van Blokker vind je verschillende merken epilators. Een Braun of Phillips epilator zijn één van de meest bekende en meest populaire merken verkrijgbaar in onze webshop. Beide epilators zijn van goede kwaliteit, waardoor je lange tijd plezier hebt van deze apparaten. Naast Braun en Philips vind je in onze webshop ook epilators van de merken Bauer, Remington en Babyliss.

De beste gezichtsepilator

Ongewenste haartjes in het gezicht? Blokker beschikt naast gewone epilatoren ook over een mooi assortiment gezichtsepilatoren. De gezichtsepilator zorgt ervoor dat de kleinste haartjes in jouw gezicht verwijderd worden. Daarvoor maakt je gebruik van een kleine kop met draaiende epilatorschijven. Deze epilator schijven zijn fijner dan op je normale epilator, waardoor je op lastige plekken in het gezicht haartjes verwijdert. Bekijk snel het aanbod epilatoren in de webshop en bestel direct online! Je kunt ook bij één van de Blokker filialen bij jou in de buurt langskomen!