Baardtrimmer

Houd jij ook van een mooi verzorgde baard? Investeer dan in een baardtrimmer! De beste baardtrimmers vind je bij Blokker! Bij ons vind je zowel professionele baardtrimmers als baardtrimmers voor thuisgebruik. Zowel een baardtrimmer met snoer als een baardtrimmer met batterijen … Wij nemen baardverzorging heel serieus! Wil je jouw baard trimmen? Dan heb je een baardtrimmer van Blokker nodig.

Trimmer baard kopen

Wil je een baardtrimmer kopen? Dan is het belangrijk om even te denken aan wat je precies zoekt. Wil je een handige draadloze baardtrimmer? Zoek je een baardtrimmer waarmee je een langere baard kunt trimmen, een baardtrimmer voor een stoppelbaard, een baardtrimmer voor onder de douche of een baardtrimmer en tondeuse in één? In ons assortiment baardtrimmers heb je de keuze!

Baardtrimmer vergelijken

Vergelijk dus zeker onze baardtrimmers; elke baardtrimmer heeft eigen eigenschappen! In ons assortiment vind je baardtrimmers van verschillende merken, zoals een Philips baardtrimmer, een Babyliss baardtrimmer en een Remington baardtrimmer. Vind je het handig als een baardtrimmer meerdere opzetstukken heeft? Deze baardtrimmer Philips BT1218/15 komt inclusief 6 mesjes, waardoor je kunt kiezen tussen een baardlengte van 1, 2, 3, 5, 7 mm of de stoppellook. Wil je jouw baardtrimmer gebruiken onder de douche? Kies dan voor een baardtrimmer voor nat scheren, zoals deze Remington bodygroomer BHT2000A. Een goede baardtrimmer kopen? Dat doe je bij Blokker!

Baardtrimmer - tondeuse verschil

Ook als je op zoek bent naar een tondeuse voor baard, zit je bij ons goed. Misschien vraag je je nu wel af: “een baardtrimmer vs. tondeuse, waar zit het verschil?”. Wel, een baardtrimmer en tondeuse verschillen vooral in het gebruik. Waar een baardtrimmer ingezet wordt voor het kleine detailwerk, gebruik je een tondeuse meer voor het grote werk. Wil je zacht trimmen? Kies dan voor een fijne baardtrimmer. Wil je je hele baard afscheren? Kies dan voor een tondeuse. Behalve baardtrimmers en tondeuses, vind je in ons assortiment ook neus- en oortrimmers. Bekijk zeker ons volledige assortiment scheerapparaten en trimmers!

Service van Blokker

Heb je de ultieme baardtrimmer gevonden in ons assortiment? Dan hebben we leuk nieuws: als je voor meer dan €30,- bestelt, profiteer je van gratis verzending. En vóór 22.00 uur besteld, is in veel gevallen de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.