Thermometer

Heb je het verdacht warm en heb je je wel eens wel eens beter gevoeld? Dan lijkt het ons tijd om jouw thermometer boven te halen! In het assortiment van Blokker vind je allerlei soorten thermometers, zoals digitale thermometers en infrarood thermometers. Bovendien vind je in ons aanbod speciale baby thermometers, zoals thermometers in speenvorm. Wil je een thermometer kopen? Neem dan een kijkje bij Blokker!

Koortsthermometer

Als je wilt testen of je koorts hebt, heb je een koortsthermometer nodig. Kies je voor een gewone thermometer, een digitale thermometer of een infrarood thermometer, ook wel IR thermometer genoemd? Het voordeel van de modernste thermometers, zoals de thermometers met infrarood, is dat ze ontzettend snel zijn. Ouderwetse koortsmeters moesten wel eens een lange tijd onder de tong of de oksel gehouden worden, maar deze zijn uiterst snel. Er zijn ook thermometers met geheugen, die een bepaald aantal metingen onthouden.

Thermometer oor, thermometer oksel of toch een andere thermometer?

Een normale thermometer gebruiken is niet moeilijk, maar kinderen kunnen bijvoorbeeld soms lastig doen. Daarom kan een speciale thermometer, zoals een oorthermometer, helpen. Bij de Braun Thermoscan 3 compacte oorthermometer wordt de temperatuur al binnen één seconde weergegeven! Gedaan met het gevecht om een thermometer onder de tong te houden! Voor kleine baby’s bestaan er ook thermometers in speenvorm.

Thermometer Braun of een ander merk?

We verkopen thermometers van verschillende merken. Je vindt bij ons onder meer Beurer thermometers, Braun thermometers en thermometers van Medisana Medisana, Alecto en Cresta.

Service van Blokker

Vond je een handige thermometer in ons assortiment? Dan hebben we goed nieuws voor jou: als je voor meer dan €30,- bestelt, profiteer je van gratis verzending. En vóór 22.00 uur besteld, is in veel gevallen de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.