TV-beugels (74)

TV beugel kopen bij Blokker

Een goede TV beugel of wandsteun is een onmisbare accessoire voor je televisie. Met een TV beugel kun je de televisie makkelijk aan de muur of plafond bevestigen. Dit zorgt ervoor dat er ruimte wordt bespaard in de woonkamer of slaapkamer. Zo kun je optimaal genieten van je televisie. De beugel wordt gemakkelijk met een boor aan de muur bevestigd. Bij het gebruik van een TV beugel zijn de kabels vaak nog zichtbaar. Wil je graag dat deze kabels weggewerkt zijn? Maak dan gebruik van een kabelgoot. Deze zorgt ervoor dat je door de muur heen gaan. Zo zijn je kabels niet meer zichtbaar.

Soorten muurbeugels voor de TV

Er zijn verschillende soorten muurbeugels waaraan je je TV kunt bevestigen. De vaste beugel zorgt ervoor dat je televisie als een schilderij aan de wand wordt bevestigd. De kantelbare beugel en de draaibare TV ophangbeugel zorgen ervoor dat de televisie gekanteld en gedraaid kan worden. Ideaal voor als je vanuit meerdere hoeken van de kamer TV wilt kijken!

Maat berekenen voor de TV steun

Voordat je een TV beugel uitkiest, is het van belang dat je de maat weet. Het grootste deel van de TV-fabrikanten maakt gebruik van VESA. VESA is een universele maat die ervoor zorgt dat je televisie kunt worden voorzien van een ophangbeugel. Het is de afstand tussen de bevestigingspunten die zich achterop de TV bevinden en wordt aangegeven in millimeters. De VESA maat is te vinden in de handleiding van je TV of is zelf eenvoudig op te meten. Meet dan eerst de horizontale kant en daarna de verticale kant. Na het vaststellen van je VESA maat kun je jouw TV beugel uitkiezen. Kom naar Blokker voor een uitgebreid assortiment van TV beugels. De TV steunen zijn van topkwaliteit en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Heb je liever een vaste beugel of toch liever een wandbeugel die je kan kantelen? Kom bij ons langs in de winkel of bekijk ons assortiment in de webshop.