Tv beugel

Een goede tv beugel of muurbeugel is een onmisbare accessoire voor je televisie. Met een tv beugel kun je de televisie makkelijk aan de muur of plafond bevestigen. Dit zorgt ervoor dat er ruimte wordt bespaard in de woonkamer of slaapkamer. Zo kun je optimaal genieten van je televisie. De tv muurbeugel wordt gemakkelijk met een boor aan de muur bevestigd. Bij het gebruik van een tv beugel zijn de kabels vaak nog zichtbaar. Wil je graag dat deze kabels weggewerkt zijn? Maak dan gebruik van een kabelgoot. Deze zorgt ervoor dat je door de muur heen gaan. Zo zijn je kabels niet meer zichtbaar.

Muurbeugel tv: de soorten

Er zijn verschillende soorten muurbeugels waaraan je je tv kunt bevestigen. De vaste beugel zorgt ervoor dat je televisie als een schilderij aan de wand wordt bevestigd. De kantelbare beugel en de draaibare tv ophangbeugel zorgen ervoor dat de televisie gekanteld en gedraaid kan worden. Ideaal voor als je vanuit meerdere hoeken van de kamer tv wilt kijken! Wil je een tv ophangen? Kies dan voor een ophangbeugel tv van Blokker!

Maat berekenen voor de tv steun

Voordat je een tv beugel uitkiest, is het van belang dat je de maat weet. Het grootste deel van de tv fabrikanten maakt gebruik van VESA. VESA is een universele maat die ervoor zorgt dat je televisie kan worden voorzien van een ophangbeugel. Het is de afstand tussen de bevestigingspunten die zich achterop de tv bevinden en wordt aangegeven in millimeters. De VESA maat is te vinden in de handleiding van je tv of is zelf eenvoudig op te meten. Meet dan eerst de horizontale kant en daarna de verticale kant. Na het vaststellen van je VESA maat kun je jouw tv beugel uitkiezen. De tv muurbeugels zijn van topkwaliteit en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Heb je liever een vaste beugel of toch liever een wandbeugel die je kan kantelen? Kom bij ons langs in de winkel of bekijk ons assortiment in de webshop.

Tv beugel ophangen

In het assortiment van Blokker vind je verschillende tv beugels, of je nu een flexibele tv beugel zoekt of een vast tv ophangsysteem. Als je een tv beugel koopt, dan krijg je alles inclusief zodat de tv beugel monteren makkelijk wordt. Sommige tv meubels maken het je zelfs extra makkelijk, zoals deze tv beugel voor aan de muur met ingebouwde waterpas. Zo monteer je de tv ophangbeugel recht!

Meer televisie-accessoires

Ben je op zoek naar andere televisie-accessoires? Dan kan Blokker je helpen! Of je nu een tv steun zoals een tv standaard zoekt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe afstandsbediening, neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Service van Blokker

Heb je een passende tv beugel gevonden? Dan profiteer je van gratis verzending als je voor meer dan €30,- bestelt! Als je bovendien voor 22.00 uur bestelt, dan heb je in veel gevallen jouw tv beugel de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over onze tv ophangsystemen of over onze service? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.