Koken en tafelen

Wat is er nou gezelliger dan lekker eten met vrienden of familie? Blokker helpt je graag met juiste artikelen voor in de keuken en op tafel. Dit gaat van koelkasten tot ovens en van wijnglazen tot koekenpannen. Blokker heeft samenwerkingen met diverse a-merken. Zo kan je zowel in de webshop als in de winkel terecht voor artikelen van Douwe Egberts, maar ook de handige keukenproducten van 24Kitchen en stijlvol bestek en de duurzame pannen van BK. Kijk gerust eventjes rond in onze webshop!

Koken

Met een goede keukenmachine, broodrooster of een staafmixer is het klaarmaken van een maaltijd een fluitje van een cent. Er is een grote keuze aan artikelen van onder andere Tomado, Philips, Tefal en Russell Hobbs. Ook als je behoefte hebt aan een compacte oven of een gebruiksvriendelijke friteuse kun je natuurlijk bij Blokker terecht.

Koffie en thee

Iedereen heeft zijn eigen favoriete kopje koffie. Wil je een sterke espresso of een grote kop cappuccino? Blokker heeft een uitgebreid aanbod aan koffiezetapparaten in de webshop, dat voor elke voorkeur wat te bieden heeft. Zo kan je onder andere een Dolce Gusto, Nespresso, Senseo of een gewoon koffiezetapparaat bestellen. Voor de theedrinkers onder ons zijn er waterkokers en theepotten.

Borden en bestek

Goed eten bestek en servies mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Kijk bijvoorbeeld eens voor een bestekset of serviesset. Of bestel borden en kopjes los. Kijk hier voor merken als BK, Amefa, Sola en Wedgwood.