Karaffen (69)

Karaf kopen bij Blokker

Een karaf is oorspronkelijk een sierfles die wordt gebruikt tijdens een etentje. In een karaf wordt water, wijn of iets sterkers geserveerd. Karaffen zijn vaak fraai vormgegeven. Kristallen karaffen worden vaak gegraveerd, waardoor ze een elegante uitstraling hebben. Tegenwoordig heb je echter ook veel praktische karaffen voor wat minder formele gelegenheden. Zeker tijdens de zomermaanden komen deze goed van pas. Vul de karaf met water en voeg komkommer, aardbei of citroen eraan toe. Zo creëer je een fris drankje tijdens de warme zomermaanden.

Karafset voor het hele gezin

Een karafset bestaat uit een karaf en meerdere bijpassende glazen. Zo is het mogelijk om het drinken in stijl te serveren tijdens het avondeten met het gezin. In het assortiment van Blokker vind je verschillende soorten karafsetjes, hierdoor weet je zeker dat je een karafset vindt die goed past bij de rest van je servies.

Glazen of kristallen karaffen

Blokker beschikt over karaffen van verschillende materialen. Opzoek naar een simpele karaf zonder te veel poespas, dan heeft Blokker voor jou een basic plastic karaf voor een hele scherpe prijs. Toch op zoek naar wat meer luxe? Bekijk dan de glazen of kristallen karaffen van Blokker.. Vul hem met water, wijn of sterke drank en bepaal de sfeer van de maaltijd. Bekijk het uitgebreide assortiment van Blokker in de webshop of kom naar een vestiging bij jou in de buurt!