Dinerborden (415)

Dinerborden kopen bij Blokker

Dinerborden zijn onmisbaar in iedere keuken en tegenwoordig heb je de keuze uit de mooiste exemplaren. Een paar mooie dinerborden geven iedere eetgelegenheid net even dat beetje extra, en van een mooi bord eet je nou eenmaal met meer plezier. Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan verschillende dinerborden, van de klassieke witte variant gemaakt van porselein of opaal glas tot aan moderne aardewerk borden. Volop keuze dus!

Dinerborden in verschillende formaten

Dinerborden komen in veel verschillende formaten en bij Blokker heb je een ruime keuze zodat je straks voor iedere gang het perfecte bord in huis hebt. In ons assortiment vind je platte borden en diepe borden in verschillende formaten maar ook in verschillende vormen. Zo hebben we vierkante en rechthoekige dinerborden, en uiteraard het tijdloze ronde model. Tegenwoordig zie je ook veel dinerborden in prachtige organische vormen, zo ook in ons assortiment.

Dinerbord van porselein of aardewerk?

Ben je op zoek naar aardewerk dinerborden of toch liever borden van porselein? Bij Blokker vind je beiden, maar bijvoorbeeld ook borden gemaakt van het stevige opaal glas. Ook hebben we naast dinerborden van ons eigen Blokker-merk hele mooie exemplaren van bekende merken als Herman den Blijker, Marjolein Bastin en Royal Doulton. Bekijk snel het uitgebreide assortiment aan dinerborden in onze webshop of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt!