Kinderservies van Blokker

Je kent het vast wel: daar komt het vliegtuigje, vroem vroem… Hap, slik en weg. Op naar de volgende hap. Daar komt het vliegtuigje…

Het klinkt zo eenvoudig. Toch kan het een flinke uitdaging zijn om het bord van jouw peuter of kleuter iedere maaltijd weer leeg te krijgen. Wij van Blokker helpen je daarom graag een handje. Met het kinderservies van Blokker wordt iedere maaltijd namelijk weer een klein feestje. Dat scheelt een hoop gedoe. Ben jij benieuwd naar onze collectie kinderservies van merken als Disney, Haba en Mepal? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Kinderservies voor een zacht prijsje

Met het kleurrijke kinderservies van Blokker, leer je peuters en kleuters op een vrolijke manier het bordje leeg te eten. Kinderservies is leuk voor de eigen kinderen, maar ook om aan anderen te geven als cadeau. Voor de meisjes heeft Blokker mooie prinsessen bordjes en bekers in zachtroze kleur, zoals het ontbijt setje van Disney Frozen. Dit ontbijt setje met afbeeldingen van Elsa, Anna en Olaf doet iedere kleine meid stralen. Ook voor de kleine man heeft Blokker een groot aantal stoere kinderbordjes en kinderbestek. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijt set van Spiderman of van Star Wars. Eten en drinken wordt een stuk leuker met deze sets.

Service van Blokker

Maak van iedere maaltijd een feestje met het kinderservies van Blokker. Blokker heeft kinderservies in alle kleuren, materialen en thema’s. Zo is er altijd wel een setje dat bij jouw peuter of kleuter past. Naast kinderservies, kun je bij Blokker ook terecht voor poppen en knuffels, spellen en puzzels. Bekijk het aanbod online op Blokker.nl en profiteer bij een aankoop van €30,- of meer van gratis verzending. Vind je het fijner om de producten in onze winkel te bekijken? Ook dat is mogelijk. Kom langs in een van onze Blokker winkels bij jou in de buurt en neem de kinderen lekker mee. Dan kunnen ze zelf een keuze maken.