Taartplateau kopen?

Niets is lekkerder dan de geur van vers gebakken appeltaart op de zondagmorgen. De geur verspreidt zich door het huis en doet iedereen verheugen op een lekker stuk taart met een flinke toef slagroom erop. Komt de familie straks op de koffie? Maak dan nog meer indruk en plaats jouw vers gebakken appeltaart op een stijlvol taartplateau. Een taartplateau doet jouw vers gebakken lekkernij nog meer in het oog springen. Benieuwd welk taartplateau in jouw keuken past? Werp dan gauw een blik op ons ruimte assortiment met taartplateau’s voor de hobby- en professionele taartenbakker. Wij hebben een taartplateau voor iedere bakfanaat!

Taartplateau’s en taartroosters

Een taartplateau plaatst jouw smaakvolle creatie op een voetstuk. Een taartplateau is niet alleen mooi voor het oog, maar is ook erg functioneel. Een home-made taart is het lekkerst als deze direct uit de oven komt, maar de bakvorm kan daardoor nog erg heet zijn. Plaats je de bakvorm zonder plateau op de tafel, dan kunnen er vervelende kringen in de tafel komen en dat is zonde. Om kringen in de tafel te voorkomen, kun je ook gebruik maken van een taartrooster.

Een taartschotel met stolp

Wil je graag je bezoek voorzien van een warm stuk appelgebak? Dan is een taartschotel met stolp geen overbodige luxe. De stolp plaats je over de taart, zodat de taart niet te snel kan afkoelen. Ook als er een stukje taart overblijft, kun je dit het beste onder de stolp bewaren. Zo kun je langer genieten van jouw versgebakken creaties.

Service van Blokker

Blokker heeft een groot aantal taartplateaus, taartschalen en taartroosters in diverse soorten en maten voor jou op een rij gezet. Zo kun je iedere homemade lekkernij in stijl presenteren. Naast taartplateau’s kun je bij Blokker ook terecht voor andere bakspullen. Zo top je jouw appeltaart af met een flinke toef slagroom met één van onze slagroomspuiten. Bekijk de bakspullen van Blokker op Blokker.nl of kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij wensen je veel bakplezier!