Springvormen (87)

Springvorm kopen?

Zit jij iedere keer weer aan de buis gekluisterd bij een nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt? Dan ben jij zeer waarschijnlijk een groot fan van bakken. Bij het bakken van taarten en andere lekkernijen heb je vast ervaren dat een goede springvorm een onmisbaar stukje keukengerei is. Is er bij jouw in huis geen bakvorm te bekennen? Geen paniek. Bij Blokker hebben we bakvormen in alle soorten en maten, voor de hobby- en professionele bakker. Welke bakvorm past het best bij jou recepten?

Springvormen in alle soorten en maten

Taarten, cakes en andere baksels zijn er in allerlei vormen en maten. Daarom heeft Blokker verschillende springvormen voor jou op een rij gezet. Voor de originele appeltaarten van oma hebben wij diverse ronde springvormen. Ben je bang dat je jouw vers gebakken taart niet met zijn tweeën op krijgt? Ga dan voor een kleinere ronde springvorm, bijvoorbeeld een springvorm 18cm. Als de familie dit weekend op de koffie komt, dan is een grote ronde taartvorm een betere keuze. Met een springvorm 24 cm of springvorm 32 cm is iedereen verzekerd van een flink stuk taart.

Voor ieder recept een springvorm

Een cakevorm of taartvorm kun je natuurlijk ook gebruiken voor het bakken van quiches. Bak jouw overheerlijke groente quiche in een vierkante springvorm. Met een vierkante springvorm wordt het een stuk eenvoudiger om iedereen aan tafel van een gelijk stuk quiche te voorzien. Je kunt ook kiezen voor een springvormen set. De kleine ronde springvormpjes van Jamie Oliver zijn ideaal als je meerdere kleine quiches of taartjes wil bakken. Zo kun je experimenten met meerdere recepten tegelijk. Welke recepten vallen het meest in de smaak?

Service van Blokker

Blokker heeft een bakvorm voor ieder recept en ieder budget. Hobbyisten en professionele bakkers in spé kunnen bij ons terecht voor springvormen, maar ook andere bakvormen zoals cakevormen, muffinvormen en muffinvormen. Bekijk de vele mogelijkheden in springvormen op Blokker.nl en profiteer bij een bestelling van €30,- of meer van een gratis verzending. Natuurlijk kun je ook langskomen in een Blokker winkel bij jou in de buurt.