Beslagkommen

Als je gaat koken of bakken, wil je al het keukengerei bij de hand hebben. Mixer, spatel, bakvorm en… beslagkom! Onmisbaar als je een lekkere taart gaat bakken of bijvoorbeeld koekjes gaat maken. Bij Blokker verkopen we beslagkommen van verschillende merken in allerlei formaten. Zo weet je zeker dat er altijd een goede beslagkom tussen zit voor jouw kookkunsten! Bekijk ons assortiment en bepaal welke beslagkom het beste is voor jou.

Beslagkom en mengkom

In deze productcategorie verkopen we zowel beslagkommen als mengkommen. En hoewel die erg veel op elkaar lijken en gedeeltelijk dezelfde functie hebben, is er een verschil! Zoals de naam van de producten al zegt, is een beslagkom bedoeld om beslag te maken en een mengkom is bedoeld om ingrediënten te mengen. Bij het maken van beslag meng je de ingrediënten natuurlijk ook, maar het gaat dan om het mengen van vloeistoffen. Een mengkom is echter ook bedoeld voor het mengen van vaste stoffen zoals groenten of fruit. In principe is dit een klein verschil, maar je ziet dit wel terug in de vorm van de kommen. Een beslagkom heeft een hogere rand dan een mengkom; zo voorkom je dat de keuken onder het beslag komt te zitten!

Ons assortiment beslagkommen

We verkopen veel verschillende beslagkommen (en mengkommen). De merken die wij in ons assortiment hebben zijn Rosti, Brabantia, Joseph Joseph, Pyrex, Dr. Oetker en eigen merk Blokker. Let bij het kopen van een beslagkom goed op de inhoud. Hoe meer beslag je wilt kunnen maken, hoe groter de inhoud van de beslagkom natuurlijk moet zijn.

Grote beslagkommen

Ben je op zoek naar een grote beslagkom? Dan is de Rosti Margrethe beslagkom een aanrader. Deze beslagkom heeft een inhoud van maar liefst 5 liter! Daarnaast heeft deze grijze beslagkom een anti-slipring. Daardoor blijft deze grote Margrethe mengkom netjes op het aanrecht staan tijdens het roeren. Ook is deze beslagkom hittebestendig tot 70 graden.

Standaard beslagkommen

Ben je op zoek naar een kleinere beslagkom, met een standaard formaat? Ga dan voor de Rosti Margrethe beslagkom 3 liter. Deze zwarte beslagkom heeft het meest gangbare formaat, namelijk 3 liter. De bak is daarom zeer geschikt voor het mengen van grotere hoeveelheden beslag of het kloppen van slagroom. Ook deze bak heeft een anti-slipring en is hittebestendig tot 70 graden.

Beslagkommen set

Wil je meerdere formaten beslagkommen kopen? Kies dan voor een set, zoals de Joseph Joseph Duo 6-delige schalen set. De set bevat drie mengschalen, twee universele en een vergiet. De grote schaal van deze beslagkommen set is voorzien van een anti-sliponderkant. Wel belangrijk om te weten: deze schalen zijn geschikt voor de magnetron. Maar dankzij het compacte en ruimtebesparende ontwerp kun je de set wel in elke keuken kwijt!

Service van Blokker

Een beslagkom kopen is bij Blokker zo gedaan! Als je een goede hebt gevonden, kun je de beslagkom online bestellen. Natuurlijk kun je ook altijd langskomen in een van onze fysieke winkels. Goed om te weten: bij Blokker geldt boven de €30,- altijd gratis verzending. En als de beslagkom niet bevalt, kun je hem binnen 30 dagen (vaak gratis) retourneren.

Naast beslagkommen verkopen we Blokker nog veel andere bakspullen. Zo kun je bij ons ook terecht voor bakvormen, deegrollers en pannenlikkers.

Heb je nog vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.