Braadslede

Maak jij ook graag vis-, vlees- en ovenschotels zoals een mals hammetje met groente? Dan heb je uiteraard een goede braadslede nodig. Een braadslede is een handige diepe schotel die op het fornuis en in de oven kan. Bij Blokker verkopen we braadsledes van verschillende merken, groottes en materialen. Bekijk ons assortiment en koop nu een passende braadslede!

Soorten braadsledes

Bij Blokker kun je een normale braadslede kopen, maar ook een braadslede met rooster op de kop tikken. Het rooster zorgt ervoor dat je het vlees of de vis op het rooster kunt garen, terwijl het vet in de bak van de braadslede druipt. Hiermee kun je meteen een lekkere jus maken! Een fantastische braadslede met rooster is deze braadslede van Herman den Blijker. De braadslede heeft handige metalen handgrepen en heeft een anti-aanbak coating.

Verder zijn er ook verschillen in braadsledes qua materiaal. We verkopen braadsledes van RVS, carbon, aluminium, glas en meer. Verder verschillen de braadsledes in ons assortiment qua grootte. Check dus zeker hoe groot jouw oven is, zo koop je niet per ongeluk een braadslede die te groot is!

Braadslede merken

Ben je op zoek naar een nieuwe braadslede? Zoek niet verder! Bij Blokker kun je een fantastische braadslede kopen van een goed merk. Wat dacht je van een BK braadslede of een braadslede van Herman den Blijker? Verder verkopen we onder andere ook Masterclass, KitchenCraft en Pyrex. Zo zijn we zeker dat jij een handige braadslede vindt.

Bakken en braden bij Blokker

Als je houdt van koken en bakken, dan hebben we bij Blokker alles in huis voor jou. Zoek je nog een braadpan, een ovenschaal of koksmessen en snijplanken? Wat je ook zoekt, je vindt het in ons assortiment. Zo kun je snel een heerlijke ovenschotel bereiden, waarvan jouw familie gaat smullen! Smakelijk!

Service van Blokker

Bestel je voor meer dan €30,- ? Dan profiteer je van gratis levering. En als je jouw braadslede vóór 22.00 uur bestelt, dan heb je in veel gevallen de volgende dag al jouw bestelling in huis. Mocht je nog meer vragen over ons assortiment of over onze service hebben, bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.