Ovenschalen (151)

Ovenschaal kopen bij Blokker

Ovenschotels zijn ideaal voor als je voor een grotere groep eten moet koken. Je kunt namelijk alle ingrediënten die er voor de ovenschotel nodig zijn in één schaal doen, zet de oven aan en wacht totdat het gerecht klaar is. Op deze manier heb je ook nog eens extra tijd met je gasten in plaats van alleen maar in de keuken te staan en te koken. Met de ovenschotels van Blokker kun je heerlijke lasagnes, quiches en andere ovenschotels maken. In het assortiment vind je een ruim aanbod van ovenschotels van verschillende merken.

Ovenschaal met deksel

Er zijn gerechten die lange tijd in de oven moeten staan. Het kan dan voorkomen dat de bovenkant gaat uitdrogen. Om dit te voorkomen is het handig om gebruik te maken van een ovenschaal met deksel. Plaats de deksel op de schaal en vocht kan nu niet meer ontsnappen. Voor sommige gerechten is het van belang om een deksel te gebruiken. Het wordt aangeraden om bij lasagne de deksel erop te houden. Als de lasagne nog tien tot vijftien minuten in de oven moet, haal dan de deksel eraf. Zo krijg je alsnog een lekker krokant kaaslaagje aan de bovenkant. Dit is bij lasagne natuurlijk een must!

Pyrex ovenschaal

De ovenschalen van het merk Pyrex zijn een van de bekendste ovenschalen die er zijn. Pyrex ovenschalen zijn gemaakt van glas en de meesten hebben een plastic deksel. Deze ovenschalen zijn geschikt voor de magnetron, oven en vaatwasmachine. Naast de schalen van Pyrex vind je het assortiment ook nog ovenschalen van Palmer, Appolia en Emile Henry.

Ga je binnenkort een lekkere quiche maken, maar mis je nog een ovenschaal? Bij Blokker vind je een ruim aanbod van verschillende soorten en maten ovenschalen. Bekijk het gehele assortiment in de webshop van Blokker of neem een kijkje in één van onze winkels.