Stoofschalen

Bij Blokker kun je terecht als je op zoek bent naar een stoofschaal. Een stoofschaal maakt het stoven van bijvoorbeeld vis of kip heel gemakkelijk. Bij Blokker vind je stoofschalen van verschillende merken en in verschillende vormen. Ben jij benieuwd welke stoofschaal het beste bij je past? Bekijk dan het ruime assortiment en laat je inspireren.

Een stoofschaal van Blokker

Bij Blokker vind je verschillende soorten stoofschalen. Zo vind je een stoofschaal van gietijzer en een stoofschaal van aardewerk. De aardewerk stoofschalen van Blokker zijn gemaakt van het aardewerk terracotta. Deze terracotta stoofschotels zijn gemaakt om de smaak en vitamines optimaal te behouden. Behoud de smaak en geniet nog meer van de heerlijke stoofpotten door deze langzaam te garen in een aardewerk stoofpan. Onze favoriete aardewerk stoofpot is de stoofpot voor vis. In deze stoofpot maak je de lekkerste vis klaar.

Houd jij van stoofmaaltijden, maar wil je niet iedere keer een grote hoeveelheid eten klaarmaken? Dan is de gietijzeren stoofpot mini wellicht iets voor jou! In dit eenpersoons pannetje maak je gemakkelijke een stoofmaaltijd voor een persoon klaar. Maar daarnaast is het pannetje ook heel makkelijk te gebruiken als tapas pannetje. Maak verschillende kleine gerechtjes waarbij je ook een gerechtje stooft in de oven.

Hoe gebruik je een stoofschaal?

Een stoofpot is heel gemakkelijk te gebruiken. Zet je stoofschaal met de deksel erop 15 minuten in koud water. Doordat de schaal en deksel poreus zijn nemen ze water op. Tijden het braden verdampt het water waardoor de inhoud gaar stoomt. Zonder de oven voor te verwarmen zet je de schotel erin. Dit doe je om de stoofschaal geleidelijk op te warmen. Als je dit niet doet is de overgang van koud naar warm te groot voor de schotel, waardoor hij kan barsten.

Service van Blokker

Op zoek naar een goede stoofschaal? Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres. Bij ons vind je alles voor in de oven. Naast de fijnste stoofschaal vind je bij ons ook hele goede ovenschalen en braadsledes. Bestel jouw stoofschaal vandaag voor 22.00 uur online op Blokker.nl en ontvang hem in de meeste gevallen morgen in huis! Is jouw bestelling €30,- of hoger? Dan profiteer je bij Blokker van gratis verzending.