Pepermolen kopen bij Blokker

Peper en zout zijn essentieel voor bijna ieder gerecht. Want zonder kruiden, blijven de meeste gerechten saai van smaak. Daarom heeft Blokker een ruim assortiment aan peper- en zoutmolens; voor elk wat wils! Een keukenaccessoire, zoals een pepermolen, moet natuurlijk wel goed bij de keuken passen. Daarom bieden wij diverse pepermolens aan van verschillende materialen. Van kunststof tot hout en van metaal tot glas.

Versgemalen peperkorrels

Een pepermolen maalt de peperkorrels pas als de peper wordt toegevoegd aan het eten. Bij het malen van de peper komen er veel smaken vrij, een deel van deze smaken verdwijnt echter na verloop van tijd. Omdat met een pepermolen de peper vers wordt gemalen is het veel smaakvoller ten opzichte van voorgemalen peper. Het voordeel van een pepermolen is dat je zelf bepaald wat voor peperkorrels je wilt toevoegen aan een gerecht. Daardoor heb je meer controle over de uiteindelijke smaak van je eten. Naast pepermolens heeft Blokker een uitgebreid assortiment aan verschillende kruidenmolens en zoutmolens.

Een peper en zoutmolen maken je keukenset compleet

Een volwaardige hobby chef kan niet zonder een degelijke peper- en zoutmolen. Te veel zout of peper kan een maaltijd goed verpesten; het is daarom belangrijk dat je controle behoudt over de hoeveelheid die je toe wilt voegen. Met peper-, zout- en kruidenmolens, verkrijgbaar bij Blokker, bepaal je exact hoeveel je toevoegt en breng je een maaltijd altijd goed op smaak. We verkopen bij Blokker pepermolens en zoutmolens voor de moderne keuken en de klassieke keuken. Heb je een moderne keuken? Kies dan bijvoorbeeld voor de Mepal sagitta pepermolen klein - acryl. Heb je een klassieke keuken? Dan is de Bisetti Pepermolen - 25 cm een aanrader!

Elektrische pepermolens

Met een elektrische pepermolen, verkrijgbaar bij Blokker, maal je peper, zout en kruiden precies zo fijn jij wilt. Deze pepermolens zijn tegenwoordig onmisbaar in de moderne keuken. Kies bijvoorbeeld voor de Mesko MS 4432 Pepermolen. Bekijk het volledige aanbod in elektrische peper- en zoutmolens op de website of bij een Blokker filiaal bij jou in de buurt!

Service van Blokker

Wil je een mooie pepermolen kopen om jouw keukenset compleet te maken? Dan zit je goed bij Blokker! Wij hebben pepermolens in alle soorten en maten; zo zit er altijd wel eentje tussen die bij jouw keuken past. Heb je jouw favoriete pepermolen gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen bij Blokker. Goed om te weten: boven de €30,- geldt altijd gratis verzending!

Heb je nog vragen over onze service? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.