Groentesnijders

Koken kan hartstikke leuk zijn! Maar het snijden en schillen van de groenten of andere ingrediënten kan een behoorlijke klus worden… Het neemt veel tijd in beslag en is nou niet bepaald het leukste klusje. Om het snijden en schillen van groenten wat makkelijker te maken, verkopen we bij Blokker verschillende groentesnijders. Of je nu op zoek bent naar een spiraalsnijder, dunschiller, groentesnijmachine, courgettesnijder, aspergeschiller of juliennesnijder; bij Blokker hebben we het allemaal!

Ons assortiment groentesnijders

Blokker heeft allerlei groentesnijders in het assortiment. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een avocadosnijder? Dan zit je goed bij Blokker! Ga voor de OXO SoftWorks avocadosnijder 3-in-1 en split, ontpit en schep avocados veilig en efficiënt! Deze avocadosnijder heeft 3 functies in 1 en het kunststof blad snijdt makkelijk, zonder dat deze scherp aanvoelt. Een ander voordeel van deze avocadosnijder: het product is vaatwasmachinebestendig.

Je kunt bij Blokker ook terecht voor multifunctionele groentesnijders. Een aanrader is de Chef'n VeggiChop groentesnijder. Met deze vaatwasserbestendige groentesnijder snijd je heel makkelijk je groenten, fruit en noten. Je doet de ingrediënten in de bak, sluit de deksel en trekt een aantal keer aan het koord. Zo beginnen de messen te draaien en je ingrediënten zijn in no-time fijngemalen!

Ook als je op zoek bent naar een groentesnijmachine zit je goed bij Blokker. Ga bijvoorbeeld voor de Kenwood groentesnijmachine FGP203WG. Deze elektrische spiraalsnijder maakt gezonde spaghetti, namelijk “groentespaghetti". Dat is lekker én gezond. Ideaal voor in bijvoorbeeld salades en niet geheel onbelangrijk: de resultaten zien er prachtig uit.

Service van Blokker

Heb je de perfecte groenteschiller voor in jouw keuken gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen of kopen in een van onze winkels. Goed om te weten: bij Blokker boven de €30,- altijd gratis verzending.

Naast groentesnijders hebben we bij Blokker nog heel veel andere raspen, schillers en snijders. Zo verkopen we dunschillers, juliennesnijders en spiraalsnijders.

Heb je nog vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.