Mandoline kopen?

Een mandoline in de keuken is geen overbodige luxe. Je gebruikt een mandoline om flinterdunne plakken te snijden van groente en fruit. Ook aardappelen en kaas kunnen met een mandoline in kleine parten worden gesneden. Homemade frieten, een maaltijdsalade of de garnering van een gerecht is met een mandoline een fluitje van een cent. Beweeg het stuk groente, aardappel of fruit over de mandoline rasp en voila, tientallen plakken in gelijke vorm en gelijke dikte die direct op de bord of in de koekenpan kunnen. Doe dat maar eens na met een keukenmes. Het raspen met een keuken mandoline gaat ook stukken sneller dan het snijden met een keukenmes. Genoeg reden om de mandolines van Blokker te bekijken.

Mandoline snijder en mandoline rasp

Bij Blokker vind je mandolines in alle soorten, maten en kleuren. Zo heeft Blokker mandolines die één doel dienen, bijvoorbeeld een komkommer snijder. Daarnaast heb je bij Blokker de keuze uit diverse multifunctionele mandoline snijders. De Violi mandoline van GEFU bijvoorbeeld beschikt over 5 instelbare snijdiktes. Daarmee is de Violi mandoline een perfecte keuken partner voor iedere dag. De Nicer Dicer Quick is de nieuwe snelle mandoline groentesnijder van Genius. Deze groentesnijder is voorzien van vlijmscherpe roestvrijstalen lemmetten die zorgen voor snelle en perfecte snij resultaten, in blokvorm, staven, parten of schijven. Leg een zacht of hard ingrediënt in de mandoline snijder, druk aan en alles is perfect gesneden. Bevestig een opvangbak aan de achterkant van de mandoline en alle stukjes worden ook nog netjes opgevangen. Ideaal.

Maaltijden met een creatieve draai

Geef jij gezonde maaltijden graag een creatieve draai? Bekijk dan eens de spiraalsnijders van Blokker. Met een spiraalsnijder kun je eenvoudig spiralen en linten maken van groenten en fruit. Een spiraalsnijder is ideaal voor maaltijden met weinig koolhydraten, pasta vervangers, salades en rauwkost. Naast spiraalsnijders en mandolines heeft Blokker nog veel meer handige raspen, schillers en snijders. Denk bijvoorbeeld eens aan een appelschiller, een ananassnijder, een eiersnijder of een juliennesnijder. Met de keukenaccessoires van Blokker maak je in een handomdraai de meest creatieve creaties die je gerechten nog mooier en lekkerder maken.

Service van Blokker

Een mandoline snijder bestel je snel en eenvoudig online op Blokker.nl. Bij een bestelling van €30,- of meer profiteer je van gratis verzending. Wil je onze mandolines en andere raspen en snijders in de winkel komen bekijken? Geen probleem, er is altijd wel een Blokker bij jou in de buurt. Wij helpen je graag.