Snijplanken (169)

Snijplank kopen bij Blokker

Als je een lekker gerecht gaat klaarmaken, heb je natuurlijk het juiste keukengerei nodig. Sommige hulpmiddelen zijn natuurlijk onmisbaar zoals het juiste bestek en de juiste pannen. Toch is er één keukenaccessoire niet geheel onbelangrijk, namelijk de snijplank! Blokker heeft een ruime collectie handige snijplanken die te gebruiken zijn voor het snijden van van alle ingrediënten voor jouw gerecht. De snijplank zorgt namelijk voor bescherming van je werkblad tijdens het hakken en snijden van het eten. Er kunnen namelijk krassen ontstaan, en dit wil je natuurlijk niet hebben! Bescherm jouw werkblad met de snijplanken die verkrijgbaar zijn in de webshop van Blokker. Kies uit verschillende maten, materialen en kleuren. Er is altijd een snijplank die bij jou in de keuken past!

Houten, bamboe en kunststof snijplanken

Blokker heeft talloze snijplanken in het assortiment die je goed kunt gebruiken in jouw collectie keukenspullen. Met de snijplanken die je bij Blokker kunt kopen, maak je makkelijk en eenvoudig een gerecht klaar. Zo heeft Blokker bijvoorbeeld houten snijplanken. Deze houten snijplanken zorgen ervoor dat je veilig een stukje vlees of groente snijdt zonder dat het keukenmes beschadigt raakt. Op deze manier kun je lang gebruik blijven maken van de snijplank! Naast houten snijplanken heeft Blokker ook andere snijplankensets. Deze snijplanken zijn gemaakt van ander materiaal. Blokker heeft bijvoorbeeld ook bamboe snijplanken, die weinig vocht opnemen zodat er geen scheuren ontstaan. Daarnaast zijn er ook kunststof snijplanken die erg stevig zijn en extra lang mee gaan. Blokker heeft dus altijd wel een snijplank die bij jou past!

Snijplankenset

Bij Blokker vind je een ruim assortiment snijplanken in veel verschillende soorten, kleuren en materialen. Daarnaast heeft Blokker voor jou de beste merken uitgekozen, zoals Gusta en Butler. Deze snijplanken gaan erg lang mee, zodat je nog lang gebruik kunt maken van de snijplank. Benieuwd welke snijplank het meest geschikt is voor jou? Bekijk dan de collectie snijplanken online bij Blokker!