Handcitruspersen

Als het gaat om keukengerei, dan is er meer te vinden dan alleen geautomatiseerde producten. Onze handcitruspersen zijn het perfecte voorbeeld. Natuurlijk kun je daar ook een machine voor kopen, maar er is een goede reden voor dat je met de hand jouw citrusvruchten wilt uitpersen. Namelijk dat je zo precies de juiste smaak krijgt. Jij weet hoe hard je moet persen en met welke techniek. Bij Blokker vind je de handcitruspers waarmee je het perfecte sap perst. Bestel hem direct online en wij bezorgen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Kies uit tientallen handcitruspersen

Zoals je ziet in ons assortiment, zijn handcitruspersen er in alle soorten en maten. Designers leven zich flink uit, want de meeste varianten zijn ook nog eens erg mooi om te zien. Welke het beste past bij jouw wensen en eisen, kun jij natuurlijk als enige beslissen. Maar we helpen je wel graag op weg. Maak een voorselectie door aan de linkerkant op de pagina te filteren op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf uit bij het product dat bij jou past.

Bestel online en je geniet snel van je versgeperste sap!

Bekijk gerust de keuze in onze Blokker-winkels op dit gebied. Bij de producten in onze webshop vind je de winkelvoorraad van jouw dichtstbijzijnde winkel. Uiteraard hebben we online veel meer keuze voor je. En dan kun je in onze webshop ook nog de reviews lezen die andere klanten hebben achtergelaten. Je nieuwe handcitruspers bestellen is zo gebeurd. Selecteer je product, vul je adresgegevens in en betaal online. Wij bezorgen daarna zo snel mogelijk je bestelling bij jou thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!