Knoflookpers kopen bij Blokker

Knoflook is heerlijk en ook nog eens erg gezond! Knoflook snijden is voor sommige mensen een vervelend werkje en daar biedt de knoflookpers uitkomst. Een knoflookpers perst als het ware de knoflook door kleine gaatjes, waardoor je deze makkelijk in gerechten verwerkt. Tegenwoordig heb je ook knoflooksnijders waarbij de knoflook niet wordt geperst, maar in plakjes wordt gesneden en dat is bijvoorbeeld erg handig wanneer je bijvoorbeeld crispy knoflook snippers uit de oven wilt maken, ideaal voor de garnering van bijvoorbeeld salades. Wil je een knoflookpers kopen bij Blokker dan kun je kiezen uit veel verschillende soorten. Kies snel jouw favoriet en voorkom zo lastig snijwerk.

Knoflooksnijder in verschillende materialen

Een knoflookpers of knoflooksnijder is verkrijgbaar in diverse formaten en wordt gemaakt van verschillende materialen. Bij Blokker bieden we een ruime keuze en zo is er altijd wel een perfect model te vinden. Of je nu kiest voor een knoflookpers gemaakt van RVS, kunststof, aluminium of zink; ze doen allemaal precies datgene waar ze voor gemaakt zijn. Ons assortiment bestaat uit persen van verschillende bekende merken zoals bijvoorbeeld Jamie Oliver, Tomorrow’s Kitchen of Tefal. Ook met de praktische knoflookpers van Blokker voorkom je stinkende handen. Na gebruik kan deze gereinigd worden in de vaatwasser.

Knoflookpers online bestellen

Knoflookpers bestellen? Maak een keuze uit ons assortiment en bestel vandaag nog! Vind je het lastig om de juiste pers kiezen? Selecteer dan in het linkermenu enkele voorkeuren en kom zo al snel uit bij de voor jou perfecte knoflookpers. Bestellen gaat eenvoudig en snel, maar wil je toch liever in de winkel kopen? Bezoek dan een Blokker-filiaal bij jou in de buurt.