Pannen
Koekenpan
De
koekenpan is één van de meest gebruikte pan in de keuken. Met deze pan kun je alles klaarmaken, van groente tot vlees en vis. Koekenpannen zijn er in verschillende formaten en hebben zo hun eigen voordelen. Voor het bakken van vis, eieren en aardappelen is een koekenpan met
anti-aanbaklaag ideaal. Deze anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat gerechten niet snel aanbakken en zorgt voor een eenvoudige reiniging. Een koekenpan met een keramische laag zorgt ervoor dat je vlees, groenten en aardappelen extra knapperig worden. Keramische pannen zijn tevens zeer krasvast. Ben je een vleesliefhebber? Dan is een roestvrij stalen koekenpan ideaal. Roestvrij staal zorgt er namelijk voor dat het vlees goed dichtschroeit. Tenslotte kun je ook kiezen voor een koekenpan met een stone coating. Deze koekenpannen zijn krasvast en duurzaam.
Braadpan
De
braadpan is ideaal voor liefhebbers van stoofgerechten en stamppotten. Braadpannen zorgen ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld en vastgehouden tijdens het braden, sudderen of stoven. Doordat de warmte goed wordt geleid, werkt de braadpan energiezuinig en snel. Braadpannen zijn er in verschillende materialen zoals
emaille en
gietijzer. Bereid nu het lekkerste vlees en de malste gevogelte.
Pannenset
Blokker biedt ook complete
pannensets bestaande uit 2 pannen, maar ook voor 4-delige of 5-delige pannensets kun je bij Blokker terecht. Het assortiment varieert van pannensets bestaande uit kookpannen tot gemengde pannensets met zowel een steelpan, hapjespan als een soeppan.