Pannensets

Om te koken en bakken heb je goede pannen nodig. Daarom kom je naar Blokker, want wij bieden je complete pannensets, zodat je meteen klaar bent voor de komende jaren. Ideaal voor een uitzet of wanneer je gaat verhuizen. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan direct online in onze webshop. Wij bezorgen jouw nieuwe pannenset gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

In één keer de juiste pannenset kopen

Wil je in één keer je kookuitrusting compleet maken? Koop dan bij Blokker een pannenset! Wij bieden je pannensets bestaande uit twee pannen, maar ook voor 4-delige of 5-delige sets kun je bij Blokker terecht. Het assortiment varieert van sets bestaande uit kookpannen tot gemengde sets met zowel een steelpan, hapjespan als een soeppan. Bekende merken als BK en EDENBERG vind je uiteraard in ons assortiment. Bijna 200 sets met pannen hebben we in totaal voor je! Je maakt in onze webshop eenvoudig een voorselectie door aan de linkerkant van de pagina te filteren op de eigenschappen van jouw keuze. Zo kom je automatisch uit bij het product dat bij jou past.

Jouw pannenset bestel je direct online

Met eigen ogen (en handen!) je nieuwe pannenset ervaren, is voor veel mensen belangrijk. Dat begrijpen we. Daarom kun je hiervoor terecht in één van onze Blokker-winkels. De winkelvoorraad van jouw dichtstbijzijnde winkel zie je staan in onze webshop. Weet je al precies welke set pannen je gaat aanschaffen? Dan kun je direct online bestellen. Selecteer jouw favoriete set op basis van je wensen en de beoordelingen in onze webshop, maak je bestelling definitief en wij bezorgen zo snel mogelijk. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!