Wokpannen (120)

Wokpannen kopen bij Blokker

Wokpan kopen? Een goede wokpan is onmisbaar in iedere keuken. Een wokpan is een wat dunnere koekenpan en wordt voornamelijk gebruikt bij het roerbakken. Om deze reden wordt roerbakken ook heel vaak gewoon ‘wokken’ genoemd. Een goede wokpan heeft meestal een lange houten steel en is oorspronkelijk van gehamerd staal. Bij Blokker hebben we een ruim assortiment aan wokpannen in verschillende formaten en van verschillende merken. Ben je op zoek naar een nieuwe wokpan dan ben je ons aan het juiste adres!

BK, Tefal of andere merken wokpannen?

Blokker beschikt over verschillende merken wokpannen. Een BK wokpan is één van de meest bekende en meest populaire merken die te vinden is in de webshop van Blokker. Deze wokpannen zijn van hoge kwaliteit, waardoor je lang plezier van deze pan hebt. Hetzelfde geldt voor de wokpan van het merk Tefal. Door de anti-aanbaklaag van deze pan, zal je eten niet snel aanbranden. Bekijk het aanbod van BK, Tefal en vele andere merken snel op de webshop.

Wadjan online bestellen

Wie bekend is met de Indische keuken heeft vast weleens van de wadjan gehoord. Deze typische Indische wokpan heeft in plaats van een houten steel twee handvatten aan de zijkanten. De wadjan kan dan ook alleen op een gasfornuis gebruikt worden in een speciale ring die op het gasfornuis geplaatst kan worden. Wil je een wadjan toevoegen aan jouw keukengerei? Bekijk het aanbod wadjans in de webshop of bezoek één van de Blokker filialen bij jou in de buurt!