Strandstoel

Je kunt van het idee al wegdromen: op een zomerse dag van de zon genieten aan het strand. Zwemmen in de zee, een ijskoud drankje drinken en dan lekker neerploffen. Natuurlijk kun je een kleedje of handdoek meenemen om op het strand te zitten, maar om optimaal te kunnen genieten is een stoel natuurlijk wel zo fijn. Daarom verkopen we bij Blokker hele fijne strandstoelen. Zo zit jij na een dagje strand niet meer onder het zand én heb je in plaats van een harde ondergrond, een comfortabele zitplek. Wat wil je nog meer?

Soorten strandstoelen

Wil je een strandstoel kopen? Dan is het goed om te weten dat er allerlei soorten zijn. Als je comfortabele strandstoel wilt kopen, is het handig om te bepalen waar jij het meeste behoefte aan hebt. De een vindt een strandstoel met armleuningen bijvoorbeeld fijn, terwijl de ander liever een strandstoeltje zonder armleuning wil of het belangrijk vindt dat de stoel een verstelbare rugleuning heeft. Iedereen heeft ook andere wensen wat betreft het formaat: een grote strandstoel of juist inklapbare strandstoeltjes? Ook in het design verschilt iedereen van smaak. De een vindt een houten strandstoel mooi, de ander een rieten strandstoel. En je kunt het ook zo gek maken als je zelf wilt met betrekking tot de kleur van jouw eigen beach chair: wit, beige of ga je voor groen?

Naast strandstoelen verkopen we bij Blokker nog meer handige spullen voor op het strand. Zo hebben we ook strandmatten en koelboxen. Maar ook andere stoelen, zoals campingstoelen, tuinstoelen en terrasstoelen.

Service van Blokker

Heb je een leuke strandstoel uitgekozen? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Er geldt een gratis verzending vanaf €30,- en een bedenktijd van 30 dagen.

Heb je nog vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.