Koffers (449)

Een fijne koffer voor vakantie

Je gaat op vakantie en je neemt mee: een koffer. Naast je paspoort is de koffer waarschijnlijk een van de belangrijkste vakantiestukken om mee te nemen. Zonder koffer heb je natuurlijk geen inhoud om mee te reizen. Wanneer ver op vakantie gaat, heb je een grote koffer nodig om in te checken; maar wanneer je een weekendje op pad gaat in bijvoorbeeld Europa, dan heb je natuurlijk al genoeg aan een handbagage koffer die je niet hoeft in te checken. Alle type koffers komen hier voorbij, geschikt voor alle type reizen.

Grote variatie aan koffers en trolleys

Je sleept liever geen al te zware koffer mee, daarom behaal je al snel veel winst met een lichtgewicht koffer. Deze koffer is bijna zo licht als een veertje, waardoor het totale gewicht met al je kleding wordt verminderd; dat is een stuk comfortabeler om mee te reizen. Daarnaast is er nog de keuze tussen een harde koffer of een zachte koffer, een stoffe koffer of aluminium koffer; het is maar waar jouw interesse ligt. De trolley koffer is makkelijk naast je mee te trekken en is dus makkelijk in gebruik. Zou je je trolley toch vol proppen, aangezien we altijd net iets te veel mee willen nemen, dan is de zwaarte nauwelijks te voelen door de fijne wieltjes.

Kies de koffer die bij je reis past

Ga je een koffer kopen, denk dan goed na waar je de koffer voor wilt gebruiken. Een handbagage koffer heeft bijvoorbeeld maar een beperkte inhoud voor kleine stedentrips. Sommige trolleys hebben een ingebouwde digitale weegschaal waardoor je snel en gemakkelijk het gewicht van jouw bagage op het display afleest. Zo kom je nooit in de problemen met een te zware koffer op het vliegveld. Deze functie heeft sommige grotere koffers ook. Bekijk hier het aanbod en maak je keuze. Alvast een fijne vakantie!