Afvalscheiders

We hebben bij Blokker heel wat prullenbakken. Daarvan zijn onze afvalscheiders ideaal in gebruik én natuurlijk goed voor het milieu. In onze afvalscheiders gooi je (zoals de naam al doet vermoeden) je afval gescheiden weg. Zo kun je het daarna gemakkelijk in de daarvoor bestemde container of kliko doen. We hebben verschillende varianten voor je beschikbaar, dus je vindt tussen de tientallen afvalscheiders en prullenbakken altijd het exemplaar dat bij jouw wensen en eisen past. Bestel jouw ideale weggooisysteem direct online. Wij bezorgen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Hoe groot moet je afvalscheider zijn?

Onze dubbele prullenbakken en afvalemmers zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment schoonmaak- en huishoudproducten. Waarschijnlijk heeft elk huishouden weer een ander soort of formaat afvalscheider thuis nodig. En het is ook nog van belang in hoeveel verschillende afvalsoorten je je afval wilt gaan scheiden. Daarom vind je bij ons duo prullenbakken, trio prullenbakken en kwartet+ prullenbakken. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in diverse formaten. Oh en trouwens, ook de kleur en de prijs kun je als filter gebruiken bij het maken van je keuze. Bepaal aan de linkerkant van de pagina welke eigenschappen jij het belangrijkst vindt en laat je inspireren door ons ruime aanbod!

Koop jouw ideale afvalscheider online!

Het kan zijn dat we in onze Blokker-winkels meerdere afvalscheiders op voorraad hebben, zodat je die zelf even van dichtbij kunt zien. Bij de producten in onze webshop geven we weer wat de winkelvoorraad is van de voor jou dichtstbijzijnde winkel. Maar in onze webshop hebben we natuurlijk veel meer producten beschikbaar. Daarbij kun je inspiratie putten uit de beoordelingen die andere klanten hebben achtergelaten. Heb je de perfecte prullenbak gevonden om je afval te scheiden? Bestel dan als volgt: kies je product, vul je adresgegevens in en betaal online. Wij bezorgen daarna zo snel mogelijk je bestelling bij jou thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je afvalscheider? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!