Sensor prullenbakken

Een prullenbak die zichzelf automatisch opent, wie wil dat nou niet? Vaak genoeg staan we met onze handen vol afval boven de prullenbak en krijgen we de prullenbak niet geopend zonder de deksel vies te maken of een gedeelte uit onze handen te laten vallen. Met een sensor prullenbak hoef je je niet langer in bochten te wringen om de prullenbak te openen. Jouw beweging doet het deksel van de sensor prullenbak automatisch openen, zonder dat je de prullenbak hoeft aan te raken. Dat is niet alleen hygiënisch, maar ook erg gemakkelijk.

Hoe werkt een prullenbak met sensor?

Prullenbakken met sensor openen zich automatisch wanneer je in het bereik van de bewegingssensor van de afvalemmer komt. Bij veel prullenbakken met sensor is het benaderen van de prullenbak al voldoende om de prullenbak te doen openen. Andere sensor prullenbakken openen zich door middel van een handbeweging boven de sensor. Een sensor prullenbak zal zich na enkele seconden weer automatisch sluiten. Een prullenbak met sensor is de perfecte oplossing voor handvrije afvalverwerking en vingerafdrukken op de afvalemmer zijn verleden tijd.

Sensor prullenbakken van Blokker

Bij Blokker kun je kiezen uit een groot aanbod sensor prullenbakken in verschillende maten, modellen en van verschillende materialen. Bovendien heb je de keuze uit een prullenbak met 1, 2 of 3 bakken. De Protenrop RVS prullenbak bijvoorbeeld is een sensor prullenbak met 3 compartimenten. Met de Protenrop afvalemmer kun je gemakkelijk recyclebare artikelen sorteren, zonder het deksel te hoeven aanraken. Tot slot kun je kiezen uit een grote hoeveelheid kleuren, variërend van zwart tot goudkleurig. Zo heeft Blokker voor ieder wat wils.

Service van Blokker

Met sensor prullenbakken van merken zoals Homra, O’Daddy, Simplehuman en EKO heeft Blokker een passende prullenbak voor iedereen. Bestel jouw prullenbak, pedaalemmer of afvalscheider online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling van €30,-. Werp snel een blik op Blokker.nl of kom langs in één van onze Blokker winkels bij jou in de buurt.