Swing prullenbak

Misschien wel het meest populaire model onder de prullenbakken; de swing prullenbak. De swing prullenbak is eenvoudig in gebruik, omdat de deksel direct sluit na het afval weggooien. Hierdoor kunnen nare luchtjes niet ontsnappen. Een swing prullenbak is vaak gemaakt van kunststof. Hierdoor reinig je hem gemakkelijk met een vochtige doek. Zo blijft de prullenbak hygiënisch en fris.

De Rotho prullenbak

Een van de bekendste swing prullenbakken is natuurlijk de Rotho prullenbak. Deze prullenbak heeft een handige swing deksel, die aan twee kanten open te duwen is. Doordat de deksel gemakkelijk sluit laat hij geen vieze luchtjes door. Ga bijvoorbeeld voor de Rotho Twist afvalemmer 25. Deze swing prullenbak heeft een deksel die op 2 manier kan worden geopend. Daarnaast kun je de deksel in z’n geheel afnemen. Hierdoor is de afvalzak gemakkelijk te vervangen. Zoals alle Rotho swing prullenbakken is deze swing prullenbak ook gemaakt van duurzaam kunststof. Hij is gemakkelijk schoon te maken met een doekje.

Swing prullenbakken van andere merken

Naast de Rotho prullenbak vind je bij Blokker ook swing prullenbakken van andere merken. Ga bijvoorbeeld voor een Hailo swing prullenbak, Simplehuman swing prullenbak of Sunware swing prullenbak. Dit zijn stuk voor stuk goede merken die swing prullenbakken van kwaliteit produceren.

Ga bijvoorbeeld voor de Hailo afvalbox Bigbox Swing XXL. Deze swing prullenbak is verkrijgbaar in het zwart en grijs. Hij heeft een inhoud van 35 liter en is voorzien van een zelfsluitende swingdeksel. Deze prullenbak is ideaal als je een groot huishouden hebt. Er kan namelijk veel in en zo hoef je niet elke dag je vuilnisbak te legen. Ben jij maar alleen of met z’n tweeën thuis? Ga dan voor de kleinere variant van deze prullenbak: de Hailo Big-Box swing afvalbak.

Service van Blokker

Wil jij een swing prullenbak kopen? Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres. Bij ons vind je de beste swing prullenbakken van verschillende merken. Bestel vandaag jouw swing prullenbak en ontvang hem morgen in huis! Bij Blokker geldt namelijk in veel gevallen; voor 22.00 uur bestelt en op voorraad is morgen in huis! Daarnaast profiteer je bij Blokker van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Heb je vragen over de service van Blokker? Neem dan een kijkje naar de veelgestelde vragen.