Touch prullenbak Een touch prullenbak, ook wel een push prullenbak of touch bin genoemd, is een handige prullenbak voor in huis. Houd jij wel van de designlook? Dan is een touch prullenbak wat voor jou. Omdat deze afvalemmer opent en sluit met een lichte druk op het deksel, is er geen pedaal nodig. Dit zorgt ervoor dat een touch prullenbak een mooie, strakke look heeft.

Een touch prullenbak die bij je past

In ons assortiment heb je een grote keuze aan touch prullenbakken. Afhankelijk van jouw wensen, kun je makkelijk een touch prullenbak vinden die bij jouw interieur past. Zo kun je op deze pagina filteren op de inhoud van de touch prullenbak, maar ook op het kleur, de vorm, het materiaal en het merk. Wij bieden immers verschillende merken aan. Kies jij voor een Brabantia prullenbak of zegt een EKO of Joseph Joseph touch prullenbak jou wel wat?

Brabantia Touch Bin

Een touch prullenbak in ons assortiment die wat meer aandacht verdient, is de Brabantia Touch Bin 40 liter. Deze strakke touch prullenbak heeft vele voordelen. Het deksel opent of sluit met één lichte aanraking en de touch prullenbak ziet er ook nog eens heel modern uit. Deze touch prullenbak is ruimtebesparend en past perfect in een strak en modern interieur. Kun je een nóg grotere prullenbak gebruiken? Dan is de Brabantia Touch Bin 60 liter vast passend.

Joseph Joseph Intelligent Waste

Ook de Intelligent Waste afvalemmer van Joseph Joseph is een touch prullenbak die meer uitleg verdient. De Intelligent Waste prullenbakken hebben 2 tot 4 verschillende afvalscheidingsmogelijkheden. Zo kun je makkelijk je afval sorteren! De touch prullenbak bestaat uit twee delen, die steeds kunnen worden opgesplitst. Het bovenste stuk van de prullenbak is met touch te openen en het onderste deel is een lade.

Service van Blokker

Als je een touch prullenbak van meer dan €30 bestelt, dan profiteer je van gratis verzending! En plaats je jouw bestelling ook nog eens vóór 22.00 uur? Dan heb je in veel gevallen jouw touch prullenbak de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over ons assortiment of over onze service? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.