Afwasteil

Een afwasteil of afwasbak is uiterst makkelijk om overal de afwas te kunnen doen. Ook als je ergens water voor nodig hebt en geen emmer bij de hand hebt, is een afwasteil handig. Velen zullen zelfs herinneren dat een afwasteil hun eerste badje was … Je hoort het al: het is handig om een afwasteil in huis te hebben! Neem een kijkje in het assortiment van Blokker, we verkopen afwasteilen van verschillende merken en in verschillende kleuren!

Het gemak van een teiltje

Een afwasteil kan voor ontzettend veel verschillende dingen worden gebruikt. Ga je kamperen? Vergeet dan je afwasteil niet! Een afwasteil kan ook handig zijn om te gebruiken in de keuken zelf. Heeft jouw keuken slechts één afwasbak? Vul dan de afwasteil met water; zo kun je soppen in de afwasbak en de vaat onderdompelen in schoon water in de afwasteil. Velen gebruiken een afwasteil ook om aan handwas te doen. Heb je iets gemorst? Haal dan even wat wasmiddel boven en schrob de vlek uit jouw kleren in het afwasteiltje.

Verschillende afwasteilen bij Blokker

In ons assortiment kun je afwasteiltjes vinden van verschillende merken. Kies jij voor een Curver afwasbak of voor een afwasteil van Allibert, Dunlop of Summit? We verkopen ook de Joseph Joseph Wash and Drain afwasteil, een heel speciale afwasteil. Deze afwasteil kun je makkelijk overal meenemen door de handige handvaten. Na de afwas kan het water met de geïntegreerde stop afgevoerd worden. Als je ervoor kiest om de afwasteil in de afwasbak te gebruiken, dan kan de stop ook als zeef dienen. In het assortiment van Blokker vind je afwasteilen in verschillende kleuren, materialen en groottes.

Meer voor de afwas

Als je een afwasteil handig vindt, dan ben je misschien wel geïnteresseerd in een afdruiprek. We verkopen normale modellen, zoals Curver afdruiprekken, maar ook handige meeneemversies zoals het Afwasrek Wash&Drain Plus.

Service van Blokker

Bestel je voor meer dan €30,-? Dan profiteer je van gratis verzending! En bestel je ook nog eens vóór 22.00 uur? Dan heb je in veel gevallen jouw afwasteil de volgende dag al in huis. Handig, toch? Heb je nog vragen over ons assortiment of over onze service? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.