Stoffers en blikken (87)

Een handige stoffer en blik kopen bij Blokker

Heb je heerlijk ontbeten en vind je daarna wat kruimels op de grond? Het is niet nodig om dan gelijk de stofzuiger uit de kast te halen om de kruimels op te zuigen. Je kunt deze ook snel even opvegen met de stoffer en blik! Heb je de stoffer en blik nog niet in huis of is je huidige aan vervanging toe? In de webshop van Blokker vind je een ruim assortiment aan stoffer en blik sets. Met de stoffer en blik ruim je gemakkelijk stof, vuil of bijvoorbeeld de gemorste kruimels van het ontbijt op. Een stoffer en blik is dus onmisbaar in ieder huishouden! Blokker heeft stoffer en blik sets in vele verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een tussen zit die voldoet aan al jouw wensen.

Stoffer en blik met lange steel

De stoffer en blik is ideaal in elk huishouden. Het kan zijn dat je door het bukken last krijgt van je rug. Hier in een stoffer en blik met lange steel een goede uitkomst voor! De lengte van de steel is ongeveer 120 cm, waardoor je makkelijk kunt vegen zonder te bukken. Daarnaast vind je in het assortiment van Blokker ook stoffer en blik sets met een gesloten blik. Dit voorkomt dat het stof wat erin is geveegd er niet uitvalt, wanneer je het blik wilt legen in de prullenbak.

Veger en blik van verschillende merken

In de webshop van Blokker vind je veger en blik sets van verschillende merken zoals Leifheit, Sorbo en van Blokker zelf. Daarnaast zijn deze sets in veel verschillende kleuren te bestellen. Welke veger en blik je ook kiest, ze zullen ervoor zorgen dat jij al jouw stof, vuil en kruimels in een ogenblik opveegt! Bekijk het ruime assortiment aan stoffer en blik sets in onze webshop en bestel deze direct online. Wil je de sets toch liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels bij jou in de buurt!