Complete speeltoestellen

We hebben honderden speeltoestellen bij Blokker. Voor elk kind van welke leeftijd dan ook vind je in ons assortiment het ideale speeltoestel. Vooral als je kijkt naar de complete speeltoestellen, die kant en klaar zijn, zodat kinderen er direct mee kunnen spelen. In onze webshop vind je allerlei verschillende varianten, dus het juiste toestel voor jouw situatie zit er vast tussen. Bestel simpel en snel online. Wij bezorgen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Gesorteerd op kinderleeftijd

We willen natuurlijk allemaal dat elk kind op een veilige manier kan spelen. Om die reden hebben we onze complete speeltoestellen op leeftijdscategorie gesorteerd. Van 12 maanden tot 10 jaar en ouder: er is altijd iets te vinden dat geschikt is. Vink gewoon de leeftijd van je kind of kinderen aan en je maakt heel snel een keuze uit de complete speeltoestellen. Wil je alleen de exemplaren zien die voor jou van toepassing zijn? Maak dan een voorselectie door aan de linkerkant op de pagina te filteren op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf uit bij het product dat bij jou past.

Snel thuisbezorgd als je nu online bestelt

Deze complete speeltoestellen passen niet allemaal in onze Blokker-winkels. Misschien een enkel exemplaar. Bij de producten in onze webshop zie je wat de winkelvoorraad is van jouw dichtstbijzijnde winkel. Het is makkelijker om een keuze te maken in onze webshop. Daarvoor gebruik je de beoordelingen die andere klanten hebben achtergelaten. Speeltoestel gevonden? Bestel dan als volgt: kies je product, vul je adresgegevens in en betaal online. Wij bezorgen daarna zo snel mogelijk je bestelling bij jou thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!