Puzzelmat

Vind jij het ook zo heerlijk om urenlang te puzzelen op jouw favoriete plekje? Misschien is dit wel de keukentafel of de vloer van jouw woonkamer. Als puzzelfan heb je het vast al eens meegemaakt dat je jouw puzzel ineens moest opbergen; bijvoorbeeld omdat er gegeten moest worden aan de keukentafel. Chaos … tenzij je natuurlijk een puzzelmat hebt. Met een puzzelmat kun je legpuzzels makkelijk opbergen en vervoeren. Handig, toch?

Hoe werkt een puzzel mat?

Een puzzel rolmat is een mat waarop je jouw puzzel maakt. Als je even geen zin meer hebt, of van plek moet wisselen, rol je de puzzelmat rond een oplaasbare rol. Dan kan de puzzelmat gesloten worden met sluitstrips. Met een puzzelmat blijven alle stukjes van de puzzel mooi op de correcte plaats. Als je graag écht grote puzzels maakt, dan is de Jumbo Puzzle & Roll mat - 3000 stukjes wat voor jou. Op deze mega puzzelmat kun je puzzels tot 3000 stukjes maken. Tijd om jouw Jan van Haasteren-puzzel van Jumbo of jouw Ravensburger puzzels boven te halen!

Een puzzelmat of een puzzelmap?

Je kunt ook kiezen voor een puzzelmap in plaats van een puzzelmat. Deze Jumbo puzzelmap tot 1000 stukjes houdt puzzelstukjes op hun plaats door de speciale bekleding. Ben je klaar met puzzelen? Dan klap je de map toe en kun je de puzzel opbergen.

Andere puzzelaccessoires

In het assortiment van Blokker vind je ook andere leuke puzzelaccessoires, zoals puzzel sorteerbakjes. Met de sorteerbakjes kun je makkelijk puzzelstukjes die bij elkaar horen sorteren. Zo verlies je nooit een hoekje! Kies jij er wel eens voor om een puzzel op te hangen? Dan heb je uiteraard puzzellijm nodig, zoals deze Jumbo puzzellijm puzzle mates fixative applicator. Zo kun je de door jou gemaakte puzzels aan iedereen laten zien!

Ben je eerder op zoek naar een foam puzzelmat? Bekijk dan al onze vloerpuzzels!

Service van Blokker

Heb je een handige puzzelmat gevonden? Dan profiteer je van gratis verzending als je voor meer dan €30,- bestelt. Als je bovendien voor 22.00 uur bestelt, dan heb je in veel gevallen jouw puzzelmat de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over ons assortiment of over onze service? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.