Bolderkarren (32)

Bolderkar voor gemak

Op zoek naar een bolderkar? Met de bolderkarren die verkrijgbaar zijn bij Blokker verplaats je zowel je kinderen als spullen heel gemakkelijk van A naar B! Daarnaast zijn bolderkarren ideaal voor op de camping om je tent, tentstokken en andere benodigdheden mee te nemen. Ook voor de picknick is een bolderkar. Je kunt makkelijk al je picknickspullen vervoeren. Ga je lekker een dagje naar het strand? Als je niet al die zware spullen wilt sjouwen is de bolderkar een gemakkelijke uitkomst!

Opvouwbare bolderkar

Binnen het assortiment zijn verschillende bolderkarren te vinden. Of je op zoek bent naar een opvouwbare bolderkar met luchtbanden of een smalle bolderkar die erg klein en praktisch is; bij Blokker vind je ze allemaal! Ook moet je natuurlijk een keuze maken of je een stoere bolderkar voor de jongens wilt of een Disney trekkar in princessen blauw voor meisjes. Voor de praktische keuze zijn er opvouwbare bolderkarren die eenvoudig in elkaar te zetten. Deze hebben een draagvermogen tot wel 68 kilo! Zo is het sjouwen met spullen verleden tijd. Alle varianten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, van zwarte kleur met rode accenten tot aan donkergroene bolderwagens.

Bolderkar kopen bij Blokker

Wil je een bolderkar kopen, kijk dan naar het assortiment van Blokker online of kom langs bij een van de winkels bij jou in de buurt. Het assortiment is divers met opvouwbare bolderkarren, praktische bolderkarren en stoere bolderkarren. Deze bolderkarren zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zodat je er nog lang van kunt genieten. Bekijk de bolderkar die het best aan jouw wensen voldoet!