Kussenboxen (42)

Kussenbox kopen bij Blokker

Heb je in de tuin verschillende loungemeubelen staan? Dan horen daar natuurlijk ook mooie tuinkussens bij. Voor deze tuinkussens heb je echter wel een handige plek nodig om deze op te bergen. Daarom heeft Blokker voor jou een ruime collectie kussenboxen. Met deze kussenboxen berg je gemakkelijk en veilig al jouw tuinkussens op! De kussenboxen zijn onmisbaar in iedere tuin met een mooie loungeset. Blokker heeft opbergboxen voor tuinkussens in vele verschillende formaten. Zo is er altijd wel een passende kussenbox voor jouw loungeset om jouw tuinkussens veilig in op te bergen!

Opbergboxen voor tuinkussens

Blokker heeft verschillende kussenboxen die geschikt zijn voor iedere tuin. Heb je in de tuin een uitgebreide loungeset staan met een hoekbank of een eenvoudige set loungemeubelen met een paar stoelen? Met de kussenboxen die verkrijgbaar zijn bij Blokker zijn er veel mogelijkheden. Het grote voordeel van een kussenbox is dat je tuinkussen op kunt bergen om deze te beschermen tegen de regen en de kou. Als je van plan bent om in de zomer lekker buiten te gaan barbecueën, zitten jij en de visite er dus gegarandeerd comfortabel bij. Bovendien gaan de tuinkussens veel langer mee door deze op te bergen in de kussenbox, omdat deze schoon, droog en netjes blijven. Zo kun je nog veel zonnige dagen in de tuin genieten op jouw comfortabele tuinkussens!

Een handige tuinbox

Bij Blokker vind je tuinboxen in verschillende formaten die gemaakt zijn van verschillende materialen. De kussenboxen zijn onder andere gemaakt van stevige wicker, zodat deze kussenboxen nog jarenlang mee gaan. Ben je nieuwsgierig met welke kussenbox jij het beste de tuinkussen kunt opbergen? Bekijk dan het assortiment tuinkussen online bij Blokker!