Lekker luieren in de hangmat

Lekker luieren doe je natuurlijk in een hangmat! In een hangmat kom je helemaal tot rust. Genieten van een goed boek, lekker heen en weer schommelen of lekker indutten na een zware dag. Daarnaast kun je je tuin ook opfleuren met een leuke en vrolijke hangmat. Met een hangmat in de tuin geef je direct een zomerse sfeer aan je tuin. Waan je tussen de palmbomen en de zomerzon met een lekker briesje die je hangmat net een klein beetje heen en weer laat schommelen.

Verschillende hangmatten

Van hangmatten met standaard tot hangstoelen in verschillende kleuren en maten; Blokker heeft het! De hangmat voor twee personen is voorzien van gedetailleerde handgemaakte franjes langs elke kant. Iedereen voelt zich een koning in een hangmat. Stel je eens voor: languit liggen in een comfortabele hangmat met een verfrissend drankje en een koel briesje. Dat kan bijvoorbeeld met de eenpersoons hangmat van Bo-Trail. Deze is compact, dus ook te gebruiken als reishangmat voor op vakantie. Geen ruimte voor de haken om op te hangen? Of past het toch niet zo mooi bij de tuin? Koop dan een makkelijke Bo-Garden hangmat Rumba die inclusief standaard is! Hierdoor heb je gemakkelijk een vrolijke en stevige hangmat in huis zonder ophangsysteem. De hangmat heeft geen spreidstok waardoor de stof zich volledig naar het lichaam vormt en minder snel kantelt, wat zorgt voor maximaal comfort.

Hangmat kopen bij Blokker

Bekijk online het volledige assortiment aan hangmatten van merken als Bo-Garden en Vivere, of kom langs bij ons in de winkel om de hangmat zelf even uit te testen. Denk voordat je een hangmat koopt goed na over de ophangmogelijkheden! Je kunt altijd kiezen voor een hangmat met standaard.