Kettlebells

Met een kettlebell train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd. Als je een workout uitvoert met een kettlebell, ben je bezig met een hoge intensieve interval training, ook wel H.I.I.T. genoemd. Bij Blokker vind je kettlebells in uiteenlopende soorten en maten. Zorg ervoor dat als je net begint met trainen, je kiest voor een wat kleiner (en vooral lichter) exemplaar. Als je na een tijdje wat meer spierkracht ontwikkeld hebt, kun je je trainingen vervolgen met een exemplaar van een hoger gewicht. Neem een kijkje tussen ons ruime assortiment en selecteer de kettlebell die voor jou ideaal is. We bezorgen hem ook nog eens gratis bij je thuis als je in totaal voor minimaal € 40,- bij ons koopt. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan kun je morgen al aan de slag met je workout!

Kies jouw ideale kettlebell

Trainen met een kettlebell is vaak veel effectiever dan hardlopen of krachttraining alleen. Met een kettlebell combineer je namelijk een krachttraining met een cardio workout. In een kort tijdsbestek bereik je zo een maximaal resultaat. Maar welke kettlebell is voor jou het meest geschikt? En wat vind je belangrijk bij het maken van je keuze? Gaat het je om een specifiek merk of zoek je naar een kettlebell die van een bepaald materiaal gemaakt is? Ook de kleur en de prijs zijn criteria om op te selecteren. Gebruik hierbij het praktische filter aan de linkerzijde en selecteer de eigenschappen die jij bij de aanschaf van je fitnessproduct belangrijk vindt. Zo komt vanzelf de voor jou meest geschikte range van kettlebells in beeld.

Bestel je kettlebell direct online

Heb je een geschikte kettlebell in het ruime assortiment van Blokker gevonden? Mooi, want dan kan je hem direct gaan bestellen. Bij het product staat aangegeven of hij op dit moment nog bij ons op voorraad is. Lees je liever eerst nog wat meer informatie over het product en wil je weten wat de ervaringen van anderen zijn? Check dan of er online beoordelingen gegeven zijn. Plaats vervolgens je bestelling zodat wij de kettlebell zo snel mogelijk bij je thuis kunnen bezorgen. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn, dan kun je je bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!