Droogrekken (111)

Droogrek kopen bij Blokker

Als je kleren vies zijn, moeten deze natuurlijk gewassen worden. Niet elk huishouden heeft een droger om het wasgoed te kunnen drogen. De oplossing daarvoor is het droogrek. Op de droogrekken is het mogelijk om je wasgoed op de hangen. Dit wordt een stuk makkelijker als er gebruik wordt gemaakt van wasknijpers. Daarnaast zijn de droogrekken erg makkelijk om op te verplaatsen en ze nemen weinig ruimte in beslag als ze ingeklapt zijn. Dit heeft te maken met het feit dat de rekken erg makkelijk op te vouwen zijn en ze zijn van lichtgewicht. Bij Blokker vind je verschillende soorten droogrekken in het assortiment. Bekijk het ruime assortiment in de webshop of neem eens een kijkje in één van onze winkels.

Droogtoren, wanddroogrek en hangdroogrek

Blokker heeft verschillende soorten droogrekken in het assortiment. De droogtoren bestaan uit verschillende lagen. Elke laag is uit te klappen, waardoor je verschillende soorten was kunt drogen. Heb je alleen maar sokken, ondergoed en keukendoeken? Dan kun je elke laag uitklappen. Zo heb je meer plek voor al deze soorten wasgoed. Heb je alleen maar broeken? Klap dan alleen de bovenste laag uit. Zo heb je de gewenste lengte om je broeken te drogen. De wanddroogrek is een rek die wordt bevestigd aan de wand. Deze rekken zijn niet te verplaatsen en daarom zijn vaak te vinden in de badkamer. Aan dit rek kun je je handdoek hangen, zodat deze droog wordt voor de volgende douche. Als laatste zijn er nog hangdroogrekken in het assortiment van Blokker. Deze zijn kleiner van formaat en over een rand te plaatsen. Denk hierbij aan het balkon of de deur. Als je weinig ruimte hebt, is dit een goede optie om je was te kunnen drogen.

Leifheit droogrek en andere merken

Leifheit is één van de merken waarvan je droogrekken kunt kopen in het assortiment van Blokker. Een bekende droogrek van Leifheit is de Pegasus. Dit droogrek heeft twee uitklapbare frames die ervoor zorgen dat je nog meer ruimte hebt om je was op te hangen. Naast de droogrekken van Leifheit zijn er ook nog droogrekken beschikbaar van Tomado, Brabantia, Handy en Meliconi.

Bekijk het hele assortiment droogrekken online in de webshop van Blokker. Wil je de rekken liever eerst in het echt zien? Neem dan een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt.