Strijkplankhoes

Een strijkplankhoes, strijkplankovertrek of strijkhoes is een hoes die je over je strijkplank trekt. Vind je strijken niet het leukste karweitje om te doen? Maak van het strijken een feest met een vrolijke maar ook handige strijkplankhoes van Blokker. Naast dat een strijkplankhoes zorgt voor de juiste looks van je strijkplank, is een strijkplankhoes ook nog eens functioneel. De strijkplankhoes beschermt je strijkplank en zorgt ervoor dat het strijken een stuk makkelijker gaat. Zo wordt strijken een stuk minder erg en gaat je strijkplank ook nog eens veel langer mee.

Welk merk strijkplankhoes past het beste bij jou?

Vervang je oude versleten strijkplankhoes door een echte kleurrijke strijkplankhoes van bijvoorbeeld het merk Leifheit. Een Leifheit strijkplankhoes laat de lucht van de strijkplank gemakkelijk door, maar ook de stoom die vrijkomt tijdens het strijken gaat zonder moeite door de hoes heen. Leifheit strijkplankhoezen voorkomen dus dat gecondenseerde stoom op de vloer druppelt. We verkopen veel leuke Leifheit strijkplankovertrekken, zoals de Leifheit strijkplankhoes AirActive en de Heat Reflect. Je kunt ook kiezen voor een vrolijke Brabantia strijkplankhoes. Als je zoekt naar duurzame strijkplankovertrek is Brabantia het merk voor jou. Door de twee millimeter dikke schuimlaag, in combinatie met het duurzame katoen, zal de Brabantia strijkplank hoes zich lange tijd rond jouw strijkplank spannen. Enkele leuke modellen van Brabantia zijn de Brabantia Perfect Flow en de Brabantia Mandala strijkplankhoes. Brabantia strijkplankhoezen hebben vaak leuke prints, je vindt dus vast wel een strijkplankhoes waar jij vrolijk van wordt.

Het kiezen van de juiste strijkplankhoes

Het kiezen van het juiste strijkplankovertrek hangt af van het soort strijkijzer dat je gebruikt en de strijkplank die je thuis hebt. Het is daarom belangrijk dat je de afmetingen van je strijkplank weet. De strijkplankovertrekken van Brabantia zijn gemarkeerd met een letter die ook te vinden is op de strijkplank. Zo is het gemakkelijk om exact het juiste strijkplank overtrek te vinden. Leifheit heeft een universeel formaat. Kijk en vergelijk om de voor jou best passende strijkplankhoes te vinden. We verkopen onder meer strijkplankhoezen van 124x38 cm, 135x45 cm en 124x45 cm.

Service van Blokker

Als je een leuke strijkplankhoes gevonden hebt en bestelt voor meer dan €40,-, profiteer je van gratis verzending. Vóór 22.00 uur besteld, is morgen in huis bij veel producten. Voor vragen over onze service verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.