Wasmanden, heupwasmanden & wastassen

Eigenlijk zijn wasmanden de stille helden van het huishouden. Ze vallen je amper op, maar ze doen hun werk perfect. Dat geldt ook voor heupwasmanden, wasnetjes en wastassen. Het zal je goed doen om te horen dat je bij Blokker meer dan genoeg keuze hebt op dit gebied. Meer dan 150 verschillende soorten wachten op je in ons assortiment. Ideale wasmand gevonden? Je kunt hem direct online bestellen. Wij bezorgen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Wat is je favoriete merk wasmand?

Sommige merken zijn nu eenmaal verbonden aan bepaalde producten. Wanneer het gaat om (heup)wasmanden en wastassen zijn dat bijvoorbeeld Curver, VidaXL en Brabantia. Uiteraard hebben wij ook volop keuze uit deze merken voor je. Net zoals er veel te kiezen valt qua soorten en maten. Dus stel jezelf de vraag of je veel of weinig wasgoed tegelijk wast en droogt. Misschien heb je er wel meerdere nodig om de was te spreiden. Het kan allemaal bij Blokker. Maak een voorselectie door aan de linkerkant op de pagina te filteren op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf uit bij het product dat bij jou past.

Kiezen, bestellen en wassen maar!

Ja, in onze Blokker-winkels hebben we ook wasmanden en wastassen voor je. Het zijn er alleen minder dan online. Bij de producten in onze webshop vind je de winkelvoorraad van jouw dichtstbijzijnde winkel. Online kun je de beoordelingen die andere klanten hebben achtergelaten meenemen in je eindoordeel. Weet je wat jouw perfecte wasmand is? Bestel dan snel en simpel online. Selecteer je product, vul je adresgegevens in en betaal online. Wij bezorgen daarna zo snel mogelijk je bestelling bij jou thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!