Heupwasmand

Vind jij ook vuile was in het hele huis? Dan is het handig om een wasmand te hebben waarmee je makkelijk kunt wandelen. Een heupwasmand is dan vast wat voor jou! Je kunt de heupwasmand makkelijk balanceren op jouw heup terwijl je in het hele huis op zoek gaat naar vuile sokken en andere was. Uiteraard kun je de heupwasmand ook vervoeren met de handgrepen. Wil je een makkelijke wasmand kopen? Neem dan een kijkje in het assortiment van Blokker!

Kiezen voor een passende heupwasmand

In het aanbod van Blokker spot je verschillende soorten heupwasmanden. We verkopen heupwasmanden van verschillende merken en met verschillende inhouden. Er zijn heupwasmanden, die gemaakt zijn van een zacht materiaal, waardoor je de heupwasmand makkelijk op je heup draagt. Er zijn ook heupwasmanden van een steviger materiaal. Onze heupwasmanden zijn makkelijk op te heffen om zo de was te verzamelen. Producten op deze pagina kun je makkelijk filteren op onder andere het merk, de inhoud van de heupwasmand en de kleur. Ben je op zoek naar een uiterst praktische heupwasmand? Dan is deze Sunware Basic wasmand vast wat voor jou. De heupwasmand is ergonomisch gevormd zodat je de wasmand makkelijk op je heup kunt laten steunen. De heupwasmand heeft ook twee stevige handvaten en een dikke rand, die je ook goed kunt vasthouden. Eerder fan van een opvallend model? Dan vind je deze flexibele wasmandvast leuk. Je kunt deze heupwasmand in o.a. roze, blauw en groen kopen en deze heupwasmand ziet er heerlijk vrolijk uit.

Heupwasmand Curver

Bij Blokker kun je meerdere merken kopen als je op zoek bent naar een nieuwe heupwasmand, maar toch moeten we even stilstaan bij het merk Curver. Wie heeft nog nooit een Curver wasmand gehad? Kies voor een leuke Curver heupwasmand die past bij jouw noden of jouw stijl. Zo ziet de Curver Knit heupwasmand er eigentijds uit, door de weven look, gemaakt in kunststof. We verkopen uiteraard ook andere modellen, zoals de Curver Style en de Curver Infinity.

Service van Blokker

Bestel je voor meer dan €30,-? Dan hebben we leuk nieuws voor jou: je profiteert immers van gratis verzending! En bestel je jouw heupwasmand ook nog eens vóór 22.00 uur? Dan heb je in veel gevallen jouw bestelling de volgende dag al in huis. Handig, toch? Heb je nog vragen over ons assortiment of over onze service? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen.