Opgeruimd staat netjes met een ladekast

Of het nou in de slaapkamer, de keuken, de badkamer of in de garage is: een ladekast past overal in huis! Het is de ideale oplossing om allerlei kleine spulletjes op te bergen zodat je een schoon en opgeruimd huis hebt. Naast het opruimen van spullen kan een ladekast voor rust in de woon of slaapkamer zorgen. De stijl van de ladekast maakt het ook mogelijk om de kleur van de ladekast aan te sluiten op de rest van de kamer.

Verschillende kleuren en stijlen ladenblok

Of je nu een klein ladenblok voor badkamerspullen in gedachten hebt of een groter model voor onderbroeken, sokken en broeken; bij Blokker vind je zeker een ladenblok die aansluit bij al jouw wensen! Om meer rust in bijvoorbeeld de slaapkamer te creëren, is het mogelijk om de langste muur van de slaapkamer symmetrisch in te delen. Koop twee ladenkasten die gelijk aan elkaar zijn in kleur en formaat en laat een beetje ruimte tussen deze twee ladenkasten. Door de ladenkasten identiek te maken met bijvoorbeeld dezelfde vaas boven het kastje of dezelfde kunstwerken boven de ladenkast creëer je rust in de slaapkamer. Uiteraard heeft Blokker verschillende kleuren die aansluiten bij jouw wensen, zo kun je kiezen uit blauw, bruin, grijs, multi kleur, roze, transparant en nog veel meer kleuren!

Ladekast kopen bij Blokker

Bekijk online het volledige assortiment aan ladekasten van merken als Curver, Iris of Rotho! Zoek de ladekast in het online assortiment die het best aan jouw wensen voldoet of kom langs in een van onze vestigingen!