Tafelklok

Er is altijd volop keuze in klokken, zoals je ongetwijfeld weet. Dat zie je ook wanneer je ons assortiment tafelklokken bekijkt. Meer dan 100 verschillende soorten om uit te kiezen vind je in onze webshop. Of je hem nu op je eettafel zet of op een bijzettafel: dat laten we helemaal aan jou over. Het principe van een tafelklok is echter wel dat je hem ergens neerzet in plaats van hem op te hangen. Dus zoek een mooie variant uit en zoek vast een mooi plekje in je huis uit. Dan kun je jouw tafelklok meteen online bestellen. Wij bezorgen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Kies je een vintage of een moderne tafelklok?

De meeste tafelklokken uit ons assortiment zijn van de merken Clayre & Eef en NeXtime. Mocht je een voorkeur hebben hiervoor, dan kun je gewoon een vinkje bij het merk zetten en dan zie je alleen deze klokken. Op andere punten voorsorteren kan ook heel eenvoudig. Maak een voorselectie door aan de linkerkant op de pagina te filteren op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf uit bij het product dat bij jou past.

Snel bezorgd, daar kun je de klok op gelijkzetten

Wil je liever met eigen ogen de tafelklokken bekijken in onze Blokker-winkels? Bij de producten in onze webshop vind je de winkelvoorraad van jouw dichtstbijzijnde winkel. Voor een uitgebreider assortiment kun je terecht in onze webshop. Inclusief reviews die andere klanten hebben achtergelaten. Als je jouw keuze hebt gemaakt, bestel je de tafelklok snel en simpel. Selecteer je product, vul je adresgegevens in en betaal online. Wij bezorgen daarna zo snel mogelijk je bestelling bij jou thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!